Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Elektro

Elektro

Vaak worden op kantoor vele elektrische apparaten gebruikt die niet met een stekker in een stopcontact gevoed worden. Hiervoor heeft U dan ook batterijen nodig. In ons uitgebreid assortiment vindt U oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen. De niet-oplaadbare batterijen zijn wegwerpbatterijen.

Adapters

Om de oplaadbare batterijen terug op te laden heeft U een adapter nodig. Deze batterijen kunt U dus vele keren gebruiken en terug opladen. Er zijn vele sterktes en vormen binnen het assortiment van batterijen waarin uw keuze snel is gemaakt.

Stekkerdozen en verlengsnoeren

Om apparatuur die wel via een stekker in een stopcontact gevoed wordt toch op een behoorlijk afstand van een stopcontact te kunnen plaatsen, bieden wij verlengsnoeren aan. Afhankelijk van de afstand die U wenst te overbruggen kunt U een keuze maken tussen een stekkerdoos die voor een beperkte afstand dient, of voor de kabelhaspel die eerder zal toegepast worden voor het overbruggen van grotere afstanden. Er is ook een verschil in het aantal stopcontacten dat een stekkerdoos bevat. Het gaat van minimum twee tot maximum tien stopcontacten bij de stekkerdozen. Bij een kabelhaspel zitten standaard vier stopcontacten. Deze producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.

Meters

Om afstanden te meten bieden wij ook lintmeters aan. Deze zijn flexibel zodat één persoon afstanden kan opmeten die groter zijn dan hem. Ze zijn zeer licht, makkelijk transporteerbaar en heel compact.