Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Keuken

Keuken

In de bedrijfskeuken is er steeds een voorraad aanwezig van drank en eten. Bij een koffie of thee wordt meestal suiker, melk en een koekje aangeboden. Een kleine warme maaltijd zoals noodles die U met warm water kunt bereiden, vindt U ook bij ons. Maar ook water, frisdraken en snoep zijn vaak terug te vinden in de keuken. Wanneer er grote hoeveelheden water gedronken worden door de werknemers, kunt U best een waterdispenser installeren. Deze bestaan in de uitvoering met niet gekoeld water, maar ook in de uitvoering met warm en gekoeld water.

Keukenapparaten

In elke keuken zijn er ook apparaten aanwezig. De koffiezet en de microgolfoven zijn de meest voorkomende artikelen in een keuken die U bij ons kunt vinden. Wanner de koffie gezet is wordt deze in thermoskannen gegoten zodat deze gedurende de voor- of namiddag lekker warm blijft.

Keukengerei

Een keuken is natuurlijk nooit compleet zonder borden, diepe borden, kommen, tassen, mokken, glazen en bestek. Bij het bestek kan men de keuze maken tussen plastic wegwerpbestek of roestvrijstaal herbruikbaar bestek. Men kan kiezen voor wegwerpbekers of duurzame glazen. Servetten, keukenrol en thee- en handdoeken zitten ook in het assortiment.