Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Opslag & ladders

Opslag en ladders

Wanneer U grotere aantallen klasseurs wilt gaan opslaan, kunt U best aanbouwrekken plaatsen. Die bieden U namelijk de mogelijkheid om uw opslag moeiteloos en zeer overzichtelijk in te richten, maar ook om uw opslag naar de toekomst toe te kunnen uitbreiden naargelang uw behoeften. Deze stellingen of kantoorrekken zijn zeer stevig en hebben een lange levensduur.

Transportbakken

In bijna elke kantooromgeving worden goederen vervoerd. Vaak is het risico op beschadiging tijdens het transport groot. Om goederen veilig te vervoeren, hebben wij transportbakken met verschillende inhouden. Welke U best kiest hangt af van de producten die het vaakst verzonden worden door U. In het magazijn zelf kunt U stapelbare of niet stapelbare magazijnbakken gebruiken om de verschillende artikelen overzichtelijk te kunnen bewaren. Hierdoor kunnen goederen sneller gevonden worden en worden fouten bij het maken van bestellingen grotendeels vermeden.

Distributiebakken en ladders

Heeft u bakken nodig die post en goederen tussen verschillende kantoren moet uitwisselen, gebruik dan de distributiebakken. Deze zijn zeer stevig en makkelijk te openen bij ontvangst. Wanneer er rekken of hoge kasten in een kantoor staan, kunt u best een rolkruk of een ladder met drie of vier treden aanschaffen. Ze zijn licht en nemen niet veel plaats in beslag.