Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Transport en verpakken

Transport en verpakken

Wanneer U producten gaat transporteren, gaat U ze inpakken om beschadigingen te vermijden. Met afrollers kunt U makkelijk het beschermpapier passend maken voor de verschillende producten. Als het breekbare voorwerpen zijn kunt U ze best transporteren in een stevige doos. Onze dozen zijn er in zeer veel verschillende maten en voor verschillende gewichten van producten. Ook de vorm van de dozen zijn afgestemd op de producten die U wilt gaan verzenden.

Versteviging voor fragile pakketten

Indien nodig kan men de doos vullen met schuimkorrels, luchtkussenfolie rond de producten doen alvorens ze in de doos te zetten of ze wikkelen in noppenschuim. Nadat de doos gesloten is kan men deze nog voorzien van hoekbeschermers en inwikkelen met verpakkingsfolie. Al deze verpakkingsmaterialen kunt U bij ons vinden in verschillende hoeveelheden en kleuren. Voor documenten of papieren in een groot formaat gebruikt men best een verzendkoker.

Correcte frankering

Om de dozen juist te kunnen verzenden gaat U ze zoals brieven wegen. Nadat het gewicht bekend is gaat U ze frankeren door ze te voorzien van desbetreffend nationale of Europese postzegels. Ook deze kunt U bij ons bestellen.

Verplaatsen van zware pakketten

Om zware pakketten te verplaatsen kunt U gebruik maken van een steekwagen, een plateauwagen of een kantoorwagen. De steekwagens zijn ook verkrijgbaar als uittrekbare versie. De plateauwagens hebben dan weer een inklapbare handgreep. Touw en tape om dozen volledig af te sluiten kunt U ook bij ons vinden.