Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Voor uw veiligheid

Voor uw veiligheid

Om brand te voorkomen zijn er meerdere artikelen in ons assortiment die het verschil kunnen maken. In een keuken is een branddeken onmisbaar, op verschillende plaatsen in een woning of kantoor hangen er best poederblussers en rookmelders. Een brand preventie box is een ideale oplossing voor thuis. De box bevat drie rookmelders, één koolmonoxidemelder en één blusdeken. Een megafoon kan de communicatie verbeteren tijdens een brand in grote gebouwen.

EHBO

Iedereen heeft thuis en op kantoor wel een EHBO-kit. Vaak worden de pleisters en verbanden als eerste opgebruikt en worden deze niet meer bijgevuld. Vul uw EHBO-kit nu aan met onze EHBO-navullingen.

Veiligheidskledij

Tijdens het uitvoeren van klusjes of uw werk draagt U vaak beschermende kledij. In ons assortiment veiligheidskledij zitten verschillende artikelen die zorgen voor uw persoonlijke veiligheid. Zo zijn er latex, vinyl en nylon handschoenen, hebben wij broeken, laarzen en schoenen met een stalen tip en zool. Maar ook onze helmen, fluorescerende hesjes, veiligheidsbrillen, antibacteriële kousen en stofmaskers zijn veel verkochte producten. Afhankelijk van de taken die U dient uit te voeren kunt U zich via Viking veilig kleden voor het werk of voor klusjes thuis.