Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

Sluiten

Vuilnisbakken & zakken

Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

En niet alleen netjes, een opgeruimd bureau verhoogt de productiviteit en het concentratievermogen. Want zeg nu zelf, rondslingerende papieren leiden af en geven vaak een vertekend beeld van het werk dat nog moet worden verricht. Is uw bureau ook een weerspiegeling van uw karakter of van de chaos of drukte die u op dat moment in uw werkzaamheden ervaart? Onze afval- en papierbakken kunnen ervoor zorgen dat er, in ieder geval op uw bureau, rust en overzicht heerst.

Push of touch?

Push of touch?

Onze afval- en papierbakken zijn beschikbaar in tal van maten, kleuren, materialen en vormen. Van een felgroene afvalemmer van licht kunststof voor in een eenmanszaak, tot een robuuste afvalbak van geborsteld aluminium die zijn mannetje staat in een professionele werkomgeving. Ons assortiment bevat afvalemmers met een zogenaamd pushdeksel, dat je openduwt en zich vervolgens zelf weer sluit. Daarnaast hebben we touchdeksels die middels een zacht duwtje automatisch openen. Voor de grotere ondernemingen zijn gecombineerde as- en afvalbakken, speciale bakken voor de opvang van plastic koffiebekertjes en grote tot kleine papiermanden verkrijgbaar. Voor specifieke afvalemmers is een kwantumkorting beschikbaar.

Afvalemmer met een groen hart

Afvalemmer met een groen hart

Viking denkt aan de toekomst en wil ook mensen of ondernemingen met een focus op duurzaamheid van dienst zijn door speciale recyclebakken aan te bieden. Deze afvalemmers beschikken over twee afzonderlijke ruimtes waarin u direct uw afval kunt scheiden. Wel zo overzichtelijk en milieuvriendelijk!