Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Bureautoebehoren

Bureautoebehoren

De bureautoebehoren zijn essentiële hulpmiddelen die ervoor zorgen dat taken vlotter en correct uitgevoerd kunnen worden. Voor het ordenen van documenten, mappen en kasten kunt U ze voorzien van etiketten en labels of een stempel. Het terugvinden van documenten, pakketten en bureau materiaal zal veel makkelijker zijn.

Bureau-accessoires

Op de werkplek zelf zijn bureau-accessoires een must. Het ruime assortiment van bureausets, bureau onderleggers, brievenopeners, documenthouders, lampen, papiermanden en systeemkaartenhouders geeft U de nodige hulp bij de uitvoering van uw dagelijkse taken. Door de bureausets kunt U een bepaalde uniforme sfeer creëren binnen uw kantoor. Alle werknemers hebben dezelfde sets en accessoires. De paperclips, punaises en elastiekjes zie je in elk kantoor. Om documenten bij elkaar te houden of op te bergen gebruikt U nietmachines of perforators. Ook de nietjes zelf en ontnieters vindt U in ons assortiment.

Overzichtelijk

Wilt U een overzichtelijke onderverdeling maken tussen een aantal documenten? Gebruik dan de indexen. Voor korte boodschappen aan een collega, voor het noteren van gegevens aan de telefoon of om een bepaalde taak niet te vergeten gebruikt U vaak kleine papiertjes, kubusblokken of de Post-It notes. Iedereen heeft tegenwoordig wel een digitale agenda, maar deze is niet zo snel bij te werken als het schrijven van een kleine boodschap. U kunt hem ook niet doorgeven aan een collega en vaak is de agenda niet permanent zichtbaar. Dit is wel zo bij een simpel papiertje of Post-It note.