Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Kantoorpapier

Kantoorpapier

Het internet en elektronische communicatie hebben papier op kantoor niet overbodig gemaakt. Integendeel, er werd nog nooit zoveel papier gebruikt als nu. Er worden voortdurend nieuwe papiersoorten ontwikkeld. Iedereen kan nu foto's printen waardoor fotopapier steeds populairder wordt. Het fotopapier van ons is van uitstekende kwaliteit. Als U het gebruikt in combinatie met een goede fotoprinter, dan kunt U zelf foto's afdrukken met dezelfde kwaliteit als bij een fotograaf.

Wit papier of een kleurtje?

U gebruikt op kantoor verschillende soorten papier>. Soms heeft U bijvoorbeeld papier nodig met een bepaalde kleur. Een kleur trekt de aandacht van een lezer sneller, soms kan een kleur helpen om uw boodschap te versterken of kunt U een kleur gebruiken om uw documenten gemakkelijk te ordenen. Viking biedt voor al uw wensen de juiste oplossing. Per kleur kunt U ook kiezen uit verschillende gewichts- en kwaliteitsoorten. Heeft U papier in grote hoeveelheden nodig voor uw kopieermachine? Dan kunt U bijvoorbeeld kiezen voor kopieerpapier. Zoals U van Viking gewend bent, kunt U bij grote volumes ook voordelen verwachten.

Gerecycleerd papier

In het assortiment van Viking vindt u gerecycleerd papier van verschillende merken. De kwaliteit van het gerecycleerd papier is minstens zo goed als ons andere aanbod papier. Zo is dit papier bij Viking een hoogwaardig en milieuvriendelijk alternatief.