Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Laminators

26 Gevonden resultaten

Laminators

Een laminator brengt een transparant omhulsel rond uw document. Zo kan er geen vuil of vocht bij en wordt het niet ongewenst gekreukt. Deze klevende beschermlaag verstevigt uw papier. Vikingdirect biedt oplossingen voor zowel koud als warm lamineren.

Stof en geurtjes

De Fellowes Lamineermachine A3 Saturn 2 voor A3 laat stof achterwege dankzij haar beschermende stofkap. Tijdens het gebruik voorkomt ze ook vervelende geurtjes. Maar er is nog meer goed nieuws: doordat de temperatuur van de behuizing laag blijft, is ze volkomen veilig voor kinderen en de minimale wrijving houdt een blokkering tegen. De temperatuur kan u regelen voor warm en koud lamineren. Signalen maken u erop attent dat het toestel gebruiksklaar is of dat de documenten verkeerd werden ingevoerd.

Sensortechnologie

De Leitz Lamineermachine iLam Touch voor A3- en A4-formaat is een zeer professioneel apparaat dat een unieke sensortechnologie bezit. Dat wil zeggen dat het de juiste instellingen automatisch selecteert én u het beste resultaat bezorgt. Gegarandeerd geen golf of luchtbel te bespeuren.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Leitz Lamineermachine iLam Easy voor A4 zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig als maar zijn kan. Geen zorgen over ingewikkelde instellingen of knoeiwerk, met slechts 1 druk op de knop gaat deze lamineermachine aan de slag voor uw A4'tjes. Het unieke en frisse design maakt het plezier om ermee te werken compleet. Ook beschikbaar in A3-formaat!

Ultiem gebruiksgemak

Ultiem gebruiksgemak bereikt u zonder twijfel met de Fellowes laminator Voyager A3. Deze lamineermachine staat garant voor een automatische detectie van de dikte van het document en de juiste snelheid. Vastgelopen documenten, u kent het wel; dit apparaat detecteert ze en schakelt ze zelfs naar de achteruitmodus om ze te herstellen. Keer op keer kwalitatief lamineren dankzij reiniging en onderhoud van de rollen.

Sluittang

Met behulp van de Viking Sluittang werkt u het lamineren af.