Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Markeren, knippen, plakken

Markeren, knippen, plakken

Om een onderscheid te kunnen maken tussen hoofd- en bijzaken in een document kunt U bepaalde woorden, titels en paragrafen gaan markeren. Zo valt het gemarkeerde gedeelte goed op in een document. Dit gebeurt met een tekstmarker.

Corrigeren

Als U fouten maakt, kunt U ze corrigeren met een correctieroller of correctievloeistof. Met een correctieroller kunt U zeer snel corrigeren en na het rollen direct schrijven op het gecorrigeerde vlak. Bij corrigeren met een vloeistof moet U eerst met een borsteltje over het te corrigeren vlak gaan en nadien even wachten tot de vloeistof opgedroogd is alvorens U kunt schrijven.

Knippen

Nog steeds gebruikt U bijna dagelijks een schaar op kantoor. Meestal om kleine zaken aan te passen. Zijn het echter heel veel documenten zoals hand-outs of brochures die aangepast moeten worden, dan is een snijmachine de beste keuze. Dit bespaart een hoop tijd.

Tekenbenodigdheden

Tekenbenodigdheden zijn een grote hulp om cijfers in een grafiek weer te geven. Met passers en linialen kan men deze gegevens voor iedereen verduidelijken.

Tekenplaten

Gebouwen, ruimtes of een plattegrond kan men accuraat en makkelijk tekenen met de hulp van een tekenplaat. Architecten, bouwkundigen en studenten die wetenschappelijke tekeningen moeten maken, tekenen sneller en makkelijker met dit onmisbare hulpmiddel.