Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Papiermanden

25 Gevonden resultaten

Papiermanden

Hard werken impliceert ook heel wat optekenen, selecteren en wat overbodig is... weggooien. "Schrijven is schrappen" en dus kan u maar beter een papiermand in huis halen voor al die weldoordachte maar gesneuvelde ideeën. Als u in het beoefenen van uw job weloverwogen beslissingen neemt, waarom die lijn dan niet doortrekken naar het kiezen van uw papiermand?

Papierboxen

Hoewel ons assortiment voornamelijk papiermanden bevat, kan u al uw overbodig papier ook letterlijk kwijt in de rode Neutrale Papierbak. De rechthoekige box is beschikbaar in 2 groottes.

Grote papierbakken

Omdat een kleinere, maar overvolle mand geen goede indruk nalaat bij bezoekers en ergernis opwekt bij collega's, kijkt u misschien maar beter uit naar een oplossing van grotere omvang. Iedereen op de werkvloer heeft immers wat weg te gooien. Een papiermand die tegemoet komt aan die grote vraag is de CEP Papiermand grote capaciteit 40 L 3.8 cm x 38 cm x 49.5 cm in onberispelijk zwart.

Mooie papiermand

Elk weggegooid blad is een zorg minder. Om dat gevoel van voldoening te versterken, werpt u het in de mooie Esselte Papiermand die u door haar design in een oogopslag hebt opgemerkt.

Recycleren in 1 bak

Geen tijd om voor elke prul het hele bedrijf te doorkruisen naar de juiste vuilnisbak? Recycleren vraagt een grote inspanning? Toch niet met de Neutral 3-in-1 recycleerbak. Omdat afval sorteren vandaag en vooral morgen zo broodnodig is, kan u met deze box papier, etensresten en PMD scheiden van bij de eerste stap in het afvalverwerkingsproces. Een kleine inspanning dat het verschil maakt en uw bedrijf goede punten oplevert.

Tafelafvalemmertje

Ook tijdens de lunch blijft u niet graag met afval zitten. In het Neutral Tafelmodel van roestvrij staal kan u dat onmiddellijk weggooien. Het tafelafvalemmertje heeft een swingdeksel, wat een worp nog meer vergemakkelijkt.