Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Planborden

52 Gevonden resultaten

Planborden

Een goede planning bespaart u zó veel stress en is essentieel voor de goede werking van uw bedrijf en de organisatie van uw privéleven. Met onze planborden aan de muur of op het bureau heeft iedereen een duidelijk en kleurrijk overzicht van wat er binnenkort te gebeuren staat.

Planborden en kaartjes

Afspraken in uw agenda noteren is een prima gewoonte om ze effectief na te komen. Toch helpt het nog meer uw zaken niet te vergeten als u ze ook visueel kan waarnemen en vervolgens memoriseren. Het is algemeen geweten dat kleur daarbij het codewoord is. Eens vastgelegd, kan u op onze opvallende T-kaartjes de geplande afspraak noteren. Naargelang de aard van uw activiteit neemt u een overeenkomstige kaartkleur. Zo bekomt u een overzichtelijke indeling van uw toekomende tijd. Ten slotte voegt u het kaartje in op het planbord.

T-kaartjes

Door uw voorraad kaartjes? Bestel een extra set zodat u zo snel mogelijk weer aan het plannen kunt. De doosjes Nobo T kaartjes bevatten voor elke kleur 100 stuks.

Maandplanner

De zwarte Bisilque combi organiser-weekplanner is zeer gebruiksvriendelijk voor de planning van de week en bovendien uit duurzaam materiaal vervaardigd. En de volgende maand plant u perfect met onze magnetische maandplanners uit gelakt staal.

Jaarplanner

Is een kortetermijnplanning ontoereikend voor uw organisatie? Geen enkel probleem, met de Legamaster Jaar planner Professional Wit bepaalt u zélf hoe groot uw planner mag zijn en voor hoeveel personen en activiteiten u tot 1 jaar wilt vooruitkijken.

Mobiele planborden

De Legamaster Mobile workshop boards zijn grote en verplaatsbare planborden en toch lichtgewichten. Aan zowel de voor- als de achterkant is er een werkoppervlak. De borden zijn bijzonder handig in gebruik voor het organiseren van workshops, eenvoudig te monteren en 195 cm hoog. Beschikbaar in grijs, beige en marineblauw.