Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Postzegels

6 Gevonden resultaten

Postzegels

Postzegels zijn onlosmakelijk verbonden met uw zakelijke en private correspondentie. Neem een kijkje naar onze Bpost-postzegels om uw verzendingen voldoende te kunnen frankeren en zie daarbij onze promoties niet over het hoofd!

Zelfklevende postzegels

Bestel een nieuwe voorraad postzegels aan het nationaal tarief. Met een pakket van 100 Bpost Zelfklevende Postzegels van tarief 1 voor zendingen tot 50g bent u voor een tijdje zoet. Ze worden uitsluitend als serviceartikel verkocht en tellen niet mee in de berekening van eventuele verzendkosten. Ze geven geen recht op geschenken en het is niet mogelijk ze apart te bestellen. Neem rustig de tijd om onze promoties op postzegelbestellingen te bekijken!

Verzendetiketten

Op de Bpost-verzendetiketten, pak Bpack 24H vult u alle gegevens in van de geadresseerde. Bij verlies of beschadiging van de etiketten krijgt u een volledige vergoeding van frankeerkosten. Elk pakket bevat 10 stuks.

Bpost Priority Europa tarief 1

Met de Postzegels Priority Europa tarief 1 verstuurt u uw brieven tot 20 gram in een mum van tijd door heel België. Ze worden uitsluitend als serviceartikel verkocht en tellen niet mee in de berekening van eventuele verzendkosten. De postzegels geven geen recht op geschenken en zijn niet apart bestelbaar.

Postzegels voor pakketten

Maak u geen zorgen over het toegelaten aantal kg van uw verzendingen, door er de etiketten voor een hoger gewicht op te kleven. Voor uw grotere pakketten van 2 tot 10 kg zijn er namelijk de verzendetiketten formule Bpack Extra gewicht. Elke set stickers bevat er 5.

Internationaal verzenden

De alom bekende zwart-oranje admiraalvlinder prijkt op z'n mooist op uw internationale zendingen. De hoeveelheid postzegels per rol Vlinder Vanessa Atalanta van Bpost bedraagt 50 stuks. Ze vallen onder het internationaal tarief 1 voor zendingen tot 50g.