Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Schrijfblokken & schriften

Schrijfblokken en schriften

Leg al uw denkwerk vast op onze ringbandinterieurs, schriften en schrijfblokken.

Ringbandinterieurs

Sla makkelijk de bladzijde om met de kleine of grote ringen van onze ringbandinterieurs.

Schriften

De Neutrale ingebonden schriften uit linnen zijn geschikt voor intensief gebruik. Ook de gelinieerde schriften van Clairefontaine staan garant voor een langdurig schrijfplezier. Ze zijn vervaardigd uit velijnpapier en een met karton gelamineerde kaft. Fluweelzacht als het geruite papier is, is het aangenaam om lange tijd aan een stuk door te beschrijven. Voor een onvergelijkbaar schrijfcomfort!

Uittrekbare bladen

De ADOC Colorline Schriften zijn uniek in hun soort in die zin dat u zelfs de bladen ongeschonden uit het schrift kan nemen en ze verplaatsen tussen vorige of volgende pagina's. De verzorgde scheurtjes aan de ringen zijn voorzien om de bladen eruit te nemen en naar een andere plek in het schrift te brengen zonder ze te beschadigen. U kan naar uw voorkeur kiezen tussen verschillende hoeveelheden en groottes ringen, wat dus ook een invloed heeft op de insnijdingen voor scheuren.

Schrijfblokken

Schrijfblokken in alle maten en gewichten, dat is wat Viking u te bieden heeft. Blokken met spiraal, scheurschrijfblokken, al of niet met een linnen kopband en vele andere mogelijkheden. U kan gaan voor het unieke concept van de Sigel Conceptum Notitieboek, die vervaardigd is uit chamois-papier en leuke extra's heeft zoals een inhoudsopgave, een handig leeslint, een geïntegreerd opbergvak achteraan, genummerde pagina's en meerdere geperforeerde uitneembare pagina's.

Meetingbook

Het Oxford International meetingbook Spiraalblok is in één woord gezegd 'perfect' om mee te nemen naar meetings zonder het risico dat de bladen beschadigd worden. Het mapje met drie kleppen en een elastieksluiting houdt alle pagina's mooi samen en voorkomt dat er vuil op terechtkomt of ongewenste ezelsoren. Dankzij de microperforatie aan de zwarte dubbelspiraal is het bovendien makkelijker om de bladen los te scheuren. De sterke polypropylene kaft biedt een ideaal schrijfoppervlak.