Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

SluitenSchrijfblokken en schriften

Schrijfblokken en schriften worden bij ieder bedrijf veel gebruikt om zaken in op te schrijven. Voor snelle aantekeningen tijdens interne aangelegenheden gebruikt men vaak andere schrijfblokken dan wanneer men bijvoorbeeld een afspraak heeft met een potentiële klant. Daarom heeft Viking een ruim aanbod aan verschillende soorten schrijfblokken en schriften.

Ringbandinterieurs en schriften

Ringbandinterieurs en schriften

Ringbandinterieurs en schriften zijn speciaal bedoeld voor intensief gebruik. Door de stevige kaften blijven de ringbanden en schriften bij intensief gebruik lang in goede staat, waardoor het schrijven een aangename ervaring is en blijft. De schriften zijn verkrijgbaar in frisse en sobere kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid een geschikt model is. De ringbanden en schriften zijn verkrijgbaar in A4- en A5-formaat.

Schrijf- en spiraalblokken

Schrijf- en spiraalblokken

Schrijf-en spiraalblokken zijn de meest gebruikte notitieblokken, zeker voor interne aangelegenheden. Viking heeft hierin een zeer ruim aanbod. U kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten blokken en schriften. Om snel te vinden wat u zoekt, kunt u aan de linkerkant voorkeuren opgeven. Bijvoorbeeld de prijsklasse, liniatuur, formaat papier en de kleur van de cover.