Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Kasten & brandkasten

Kasten en brandkasten

Bij brandkasten kunt U kiezen op basis van de inhoud. Namelijk uw behoefte aan ruimte om waardevolle zaken of belangrijke bedrijfsinformatie te bewaren. Bij een brandkast is het niet de bedoeling dat die na installatie nog verplaatst wordt. Een kluis daarentegen is compacter en makkelijker te transporteren. Er zijn ook kasten die brandwerend zijn.

In elk kantoor zijn er sleutelkastjes om een vaste overzichtelijk plaats te hebben om sleutels op te bergen. Aan die sleutels hangt U best een sleutelhanger met de benaming van de ruimte waar ze toegang toe geven. Voor de dagelijkse betalingen gebruikt men meestal een geldkistje.

Overzichtelijke opslag van documenten

Het snel terugvinden van klantendossiers of andere documenten kan vergemakkelijkt worden door het gebruik van ladenkasten of hangmappenladenkasten. Een laden kast kan open of gesloten zijn en wordt meestal gebruikt voor kortere opslag van een beperkt aantal documenten. Een hangmappenladenkast daarentegen is bestemd voor de langdurige opslag of archivering van een zeer groot aantal documenten. Bij beiden kan men kiezen voor een versie met wielen die makkelijk verplaatsbaar is. Bij ons vindt U de gewone lage of hoge kantoorkasten in allerhande kleuren en maten, maar ook bijvoorbeeld klasseurdraaizuilen.

Kledingskasten

Bij de kledingkasten kunt U een keuze maken op basis van het aantal compartimenten per kast. Zijn het lange kledingstukken die opgehangen moeten worden in de kasten, dan kiest U best voor kasten met één compartiment. Zijn het enkel schoenen en helmen, dan kunt U kiezen voor meerdere compartimenten.