Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Matten & steunen

Matten en steunen

De stoelmatten om de vloer onder de stoelen te beschermen, zorgen ervoor dat uw kantoren er steeds mooi blijven uitzien. De meeste zijn vervaardigd uit duurzaam PVC. Ze vermijden immers krassen op vloeren of overmatige slijtage aan tapijten door de zwenkwielen van stoelen. Ze voorkomen onnodige vervuiling van de werkvloer en geven daardoor de medewerkers een beter gevoel.

Ergonomische accessoires

Er zijn diverse accessoires om de stoelen op uw kantoor aan te passen aan de wensen van de gebruiker of de taak waarvoor de stoel dient. U heeft een ruime keuze aan rug- en voetsteunen zodat U het comfort voor de gebruiker kunt verhogen. Door een rugsteun wordt ziekte-uitval door rugklachten vermeden en voetsteunen zorgen ervoor dat de medewerkers comfortabel hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ze zorgen voor een ergonomische zithouding van uw medewerkers.

Vloermatten

Een vloermat is de eerste buffer tegen vuil van buiten op de kantoorvloer binnen. Ze zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er kiezen voor binnen of aan de deuren buiten. U vindt zeker uw keuze bij ons.