Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Beletteren & stempelen

Beletteren en stempelen

Sinds labelmakers door fabrikanten werden uitgebracht op de markt, zijn veel mensen er een gaan gebruiken. Er zijn talloze toepassingen voor labelmakers. Het zijn nuttige partners in het organiseren van allerlei zaken bij U op kantoor of thuis. Ze nemen bijna geen plaats in en zijn een goede investering. U kunt ze gebruiken om hand-outs bij een seminarie te voorzien van uw bedrijfsgegevens. Ook pakketten kunnen voorzien worden van etiketten met productgegevens of barcodes.

Labelmakers thuis gebruiken

Thuis kunt U de labelmakers gebruiken om ingrediënten, babyvoeding of diepvrieszakjes te voorzien van een duidelijke benaming. Ook de schoolbenodigdheden van uw kinderen kunt U makkelijk voorzien van hun namen. Gebruik het etiket om speelgoed en de inhoud van opbergdozen snel terug te vinden in de kasten van uw kinderen. Cd's en Dvd's kunnen makkelijk geordend en terug gevonden worden als ze voorzien zijn van een label of etiket. Ook vakantiefoto's zijn in een oogwenk terug te vinden.

Stempels

Stempels zijn op allerlei manieren toe te passen in een kantoor. De registratie van de dagelijkse post of facturen of om je bedrijfs- of privégegevens aan te brengen op een document, brochure of factuur.