Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Cartridges

Inkjetcartridges en compatibele inkjetcartridges

Print in zwart en kleur met kwalitatieve inkt dankzij onze cartridges. U heeft keuze tussen compatibele en inkjetcartridges overeenkomstig uw type printer. Geniet van uitzonderlijke kortingen tijdens onze promotie-acties!

Compatibele inktcartridges

De compatibele inktpatronen zijn voordelig en tegelijk kwalitatief. Ze zijn in zwart en kleur verkrijgbaar, per stuk of in multipack. Kies het inktpatroon dat u nodig heeft voor uw type printer. De Office Depot Compatible HP CD Inkt Cartridges zoals de CD972A (cyaan), de CD973A (magenta) en de CD974A (geel) beschikken onder meer over een capaciteit van circa 700 pagina's bij een 5% dekking.

Inkjetcartridges

Onze originele inkjetcartridges van onberispelijke kwaliteit zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod aan kleuren en type printers. Ze zijn uitneembaar en vervangbaar voor uw afdrukmachine. Afzonderlijk of in multipack verkrijgbaar en in functie van afdrukken in zwart of kleur.

Inktcartridges small

Een kleinere en goedkopere inktcartridge is bijvoorbeeld de HP C6656GE Inkt Cartridge Zwart SMALL die een lage capaciteit heeft en geschikt is voor bepaalde HP inkjetprinters, faxen en copiers. De capaciteit bedraagt 4,5 ml en is verkrijgbaar in een pakket zwart en in een pakket met de drie kleuren cyaan, magenta en geel.

Inktcartridges XL

Bekijk in ons aanbod de inktcartridges met de tekst "XL" erop. Voor een inhoud tot wel 19 ml. De HP C9351CE heeft zelfs een capaciteit van circa 475 pagina's bij 5% dekking. Afzonderlijk of in multipack beschikbaar en in functie van afdrukken bestemd voor zwart of kleur. De HP 51626AE Inkt Cartridge Zwart biedt zelfs een ongeziene hoge capaciteit van 40 ml.

Inkt en papierset

Kwalitatieve inkt zonder papier om te bedrukken, daar bent u weinig mee. Canon geeft u bij bepaalde inktmodellen meteen een papierset erbij of zelfs fotopapier voor uw Selphy Photoprinter.