Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Data-opslag

Data-opslag

Om informatie of documenten niet te verliezen slaat U ze op. Dit kunt U doen op de computer zelf of via data opslag buiten de computer. De CD en DVD's zijn verkrijgbaar met of zonder hoesjes en doosjes. Ze zijn makkelijk op te bergen in een toren of makkelijk te verzenden in CD-verpakking. Bij de CD's kunt U kiezen uit CD's waar U enkel gegevens op schrijft om ze niet meer te wissen nadien of CD's waarop U gegevens schrijft, maar die U wel nog wilt kunnen overschrijven door andere gegevens. Deze zijn te verkrijgen in kleine of grotere verpakkingen naargelang uw eigen gebruik. Ook bij de DVD's kunt U de keuze maken tussen DVD's waarop U enkel schrijft of DVD's waarop U schrijft en nadien overschrijft en ook deze zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen.

Datatapes

Datatapes beiden de mogelijkheid om bedrijfsgegevens te bewaren buiten het bedrijf. Ze zorgen ervoor dat alle gegevens ook nog eens buiten het bedrijf op een veilige plaats opgeslagen kunnen worden. Ze zijn beschikbaar met verschillende opslagcapaciteiten.

Geheugenkaarten en harddisks

Geheugenkaarten en harddisks zijn ook handige hulpmiddelen om digitale foto's of gegevens op te slaan. Bij de geheugenkaarten is er een ruime keuze aan verschillende opslagcapaciteiten. De harddisks die een zeer grote opslagcapaciteit hebben, zijn te verkrijgen in vele kleuren en vormen.

USB-sticks

Een USB-stick is een compacte en makkelijke manier om gegevens te transporteren. De keuzemogelijkheden bij een USB-stick zijn zeer uitgebreid. Naar de vorm en kleur toe kan je gaan van zakelijk naar speels en trendy. Ze zijn er in de vorm van dieren en in bijna alle kleuren.