Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

SluitenDataopslag

Onbegrensde wolk

Onbegrensde wolk

Dataopslag, in elke mogelijke vorm, is in de afgelopen jaren tot een gevoelig punt uitgegroeid. Het 'in the cloud opslaan' klinkt hip en vooral heel onbeperkt en dat is natuurlijk precies wat mensen willen: een onbeperkte mogelijkheid tot opslag van gegevens en de wetenschap dat deze te allen tijde en vanaf elke willekeurige locatie oproepbaar zijn. Kortom, vrijheid. En een cloud belichaamt precies deze vrijheid. Maar zolang niemand precies weet waar die cloud zich bevindt, door wie deze wordt beheerd of, nog belangrijker, wie er toegang tot deze cloud kunnen bemachtigen, doen bedrijven er slim aan om bepaalde gevoelige bedrijfsgegevens – mits niet te omvangrijk uiteraard – in eigen beheer te houden. Viking heeft zeer voordelige opslagmiddelen met een ruime capaciteit.

Wie bewaart…

Wie bewaart…

…die heeft wat. Elke onderneming bewaart doorgaans minimaal vijf jaar de administratie, aangezien de Belastingdienst kan besluiten tot een belastingnaheffing tot maximaal vijf jaar geleden. En daarbij is een back-up van deze gegevens ook niet geheel onverstandig, gezien onvoorziene calamiteiten als brand of diefstal.

Cd's, dvd's en discs voor Blu-ray en HD

Cd's, dvd's en discs voor Blu-ray en HD

Ons aanbod bestaat uit uiteenlopende verpakkingen recordable (R) en rewritable (RW) cd's met een opslagcapaciteit van 700 Mb. U kunt ze voor een aantrekkelijke prijs bijvoorbeeld per 50 stuks inkopen. Daarnaast heeft Viking dvd's met een opslagcapaciteit die varieert tussen 4,7 en 8 GB. Tot slot bieden onze Blu-ray discs 25 GB aan opslagruimte. Deze worden vaak in iets kleinere verpakkingen van gemiddeld 5 stuks verkocht. U kent ons inmiddels, we hebben aan alles gedacht. Dus ook aan alle toebehoren die onmisbaar zijn bij het branden van een cd of dvd, zoals cd-hoesjes, slimcases, dvd-/cd-etuis en etiketten en markers in verschillende kleuren om het gebrande werk te merken.