Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Dicteerapparaten

Dicteerapparaten en accessoires

Ter vervanging van of louter als aanvulling op uw notities is een opnametoestel het geknipte instrument om het gesprokene 'op band' vast te leggen. In ons aanbod dicteerapparaten vindt u vast uw gading. Bovendien bespaart het u heel wat schrijfwerk én is het handig als bewijs van wat er precies werd gezegd tijdens de opname.

Dicteerapparaten die met cassettes werken

De Philips Dictaphone heeft zijn nut al langer bewezen. Hij werkt met een minicassetje dat een half uur kan opnemen en een geïntegreerde oplaadeenheid die ervoor zorgt dat u de batterijen zelfs tijdens de opname kan opladen. Geen risico dus dat het toestel u in de steek laat als u een opname wilt maken. De Philips Dictaphone laat u ook geen minuten zoeken naar een gewenst fragment, maar heeft een Turbo Wind voor een supersnel voor- en achterwaarts spoelen.

Onbeperkt opnemen

Blijven opnemen zonder te hoeven vrezen voor het einde van de resterende opnametijd, dat klinkt als muziek in de oren. En het is mogelijk, met de Philips Voice recorder en diens uitwerksysteem. Een verwisselbare SD-kaart geeft u de kans onbeperkt op te nemen.

Digitale dicteerapparaten

Onze digitale dicteerapparaten danken hun verkoop onder meer aan de sterke geluidsopnames en bijzonder makkelijke hantering. Lange opnameduur. De bestanden achteraf transcriberen was nog nooit zo eenvoudig als met de Olympus Transcriptiekit AS-2400.

Voice recorder ultrahoge opnamekwaliteit

Voor een werkelijk briljante opnamekwaliteit hebben we onder meer de Philips Voice Recorder kit LFH9399 in ons gamma. Een clear-voice op mp3-formaat. Dankzij het low-noise verkrijgt u een heldere stemweergave op maar liefst 2 GB geheugen en dat tot een al even gigantische opnametijd van 566 uur. De bestanden kan u bovendien zo organiseren dat u ze onderverdeelt in 4 verschillende mappen.

Cassettes voor dicteerapparaten

Ativa verkoopt minicassettes voor dicteerapparaten van 30 en 60 minuten en ook Philips heeft er van 30 minuten in de aanbieding.