Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Inbindmachines

32 Gevonden resultaten

Inbindmachines

Voortaan kan u uw eigen brochures, boeken, eindwerken enzovoort zelf inbinden met uw eigen inbindmachine. Belangrijke documenten horen nu eenmaal in een aangenaam jasje te zitten. Inbinden met de franjes die u wenst geeft daarenboven nog een eigen touch aan uw werk.

Inbindmachines voor frequent en sporadisch gebruik

Uw teksten en afbeeldingen zelf ontwerpen tot een ware brochure en een mooi ogend geheel, het kan met onze inbindmachines. Voor laagfrequent gebruik hebben we bijvoorbeeld de GBC Inbindmachine WireBind W15. Voor gebruik in (middel-)grote kantoren hebben we dan weer de GBC Inbindmachine CombBind® C110E.

Manuele inbindmachines

Een manuele inbindmachine voor algemeen kantoorgebruik, zoals de Fellowes Inbindmachine Quasar E-500, is handmatig te bedienden, maar werkt niettemin snel en nauwkeurig. Ze is daarnaast ook voorzien van een anti-blokkeerfunctie en elektrisch ponsen. De manuele inbindmachine is geschikt voor uw bundels in A4-formaat. U krijgt er een gratis starterskit bij voor 10 documenten!

Automatische inbindmachines

Naast manuele hebben we ook automatische inbindmachines, zoals de GBC Inbindmachine Multibind 230. Dat toestel scheidt en centreert de bladen zelf. Het is geschikt voor zowel A4- als A5-formaat.

Bindruggen en inbindkaften

Een metalen bindrug doet uw ingebonden documenten er knap uitzien en houdt de bladen stevig samen. Voor een nog professionelere look maakt u gebruik van onze inbindkaften.

Inbindmachines met extra mogelijkheden

De GBC Inbindmachines van ThermaBind hebben een waaier aan interessante opties. Zo is de T200 niet alleen geschikt voor álle mogelijke soorten boeken, u krijgt ook een signaal te horen en te zien eens de opdracht is voltooid. Het inbinden gebeurt met een vaste cyclus van 40 seconden. Het deksel biedt de nodige steun aan de documenten en doet ook dienst als afkoelrek. Met al die voordelen blijft de machine toch absoluut eenvoudig te bedienen.