Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Kantoormachines

Kantoormachines

Afhankelijk van uw persoonlijk voorkeur kunt U voor dicteerapparaten kiezen met een cassette of een volledig digitaal toestel. Het opnemen van gesprekken kan een enorme hulp zijn voor het maken van verslagen of bij contractbesprekingen. Ook voor opleidingsdoeleinden neemt men vaak gesprekken op. De digitale variant is makkelijker om de gesprekken te bewaren. U heeft immers geen cassettes meer nodig.

Faxen

Bij de faxtoestellen hebt U de keuze uit een thermisch of een laser faxtoestel. Een thermisch toestel gaat door middel van warmte gegevens op het papier weergeven. Een lasertoestel gaat volgens het principe van een laserprinter werken.

Kassa's en geldkistjes

Vele kantoren hebben ook kassa's en geldkistjes. In ons aanbod vindt U toestellen om geld te tellen en om vals geld te detecteren. Geld tellen gaat veel vlotter en nauwkeuriger. Vals geld kunt U direct detecteren en de uitgever ervan brengt U geen financiële schade meer toe. Bij de kassa's heeft U ook een ruime keuze. De keuze van een kassa is gebaseerd op het aantal transacties en van welke gegevens juist op het ticket moeten staan. Een geldkistje vindt U natuurlijk ook bij ons.

Optimalisatie van de lucht

Een kantoorruimte die te warm is of te droge lucht heeft zorgt voor een onbehaaglijk gevoel. Voor de luchtbehandeling op kantoor kunt U kiezen uit verschillende luchtbevochtigers of ventilatoren. Een ventilator geeft snel verkoeling en zorgt zo voor een betere productiviteit. Wanneer men een luchtbevochtiger plaatst zullen werknemers minder last hebben van keelklachten.

Papiervernietigers

Om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie op documenten niet zomaar in de papiermand terecht komt, is er ons uitgebreid assortiment aan papiervernietigers. U kunt hierin een keuze maken op basis van uw gebruik, namelijk persoonlijk, gemiddeld of intensief. Natuurlijk vindt U ook steeds de toebehoren bij ons.

Rekenmachines

Bij onze rekenmachines kunt U kiezen uit zakrekenmachines, die makkelijk te transporteren zijn, bureaurekenmachines, voor gebruik op kantoor, grafische rekenmachines waarop U grafieken en statistieken kan weergeven en printrekenmachines, waar U de gegevens kunt uitprinten om ze op papier te bewaren. De toebehoren zoals adapters, papierrollen en inktcartridges, inktlint en inktcassettes vindt U zoals steeds ook bij ons.