Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Kassa's

15 Gevonden resultaten

Kassa's

Maak geen rekenfouten meer tijdens de vele betalingen aan uw kassa. Het hulpmiddel is een eenvoudige Olympia Registratiekassa of een kassa van Sharp met tal van opties, die het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem dragen.

Eenvoudige kassa's

De Olympia Kassa CM 762 en de CM911 zijn eenvoudige registratiekassa's in lichtgrijs.

Kassa's geschikt voor horeca

Horeca-uitbater? Twijfel dan geen seconde langer en kies voor de Sharp Kassa XE-A217W Zwart. U ontdekt meteen de talloze voordelen van deze kassa. Ze heeft onder meer een vuil- en vochtbestendig vlak toetsenbord, wat uiteraard heel goed van pas komt in een zaak waar drank veelvuldig over de toonbank vloeit. Het toetsenbord is vlak met 70 directe artikeltoetsen, wat het u alleen maar makkelijker maakt de betaling snel en correct af te handelen. Er is een tafelfunctie met gedetailleerde bronverwerking en een ingebouwd SD-kaartslot voor back-up en dataoverdracht; U hoeft enkel nog zelf voor het SD-kaartje te zorgen. En, niet te vergeten: net als alle Sharp-kassa's is ook de XE-A217W voorzien van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Dat biedt zodoende voor ondernemers zekerheid op alle vlakken die belangrijk zijn voor een gedegen administratie.

Kassa's van antraciet

De Olympia Kassa CM941, de Kassa CM911, eveneens van Olympia, en de Olympia Registratiekassa CM 912 zijn vervaardigd uit antraciet.

Kassa's met display voor de klant

Altijd makkelijker voor de klant als hij zelf ziet op hoeveel de totaalprijs komt. De Olympia Kassa CM941 bijvoorbeeld, gemaakt uit antraciet, heeft een display voor verkoper én klant. Verder beschikt het toestel ook over 4 BTW-functies, een thermische printer en een geldlade met 8 munt- en 3 biljetvakken.

Compacte, onopvallende kassa's

De Sharp Kassa XE-A137 is een compacte kassa van slechts 4,5 kg die u veilig uit het zicht kan plaatsen. Compact, maar ook eenvoudig te hanteren. Ze heeft een duidelijk gebruikersdisplay, een afsluitbare lade, een functieslot en een SD-kaartsleuf. Voorts print ze 7 lijnen per seconde.