Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Multimedia

Multimedia

Bij onze multimedia vindt U vele digitale camera's en camcorders waarmee U onvergetelijke momenten haarscherp kunt vastleggen. Met de digitale camera maakt U zoveel foto's als U wilt. U wist nadien gewoon de foto's die U niet zo geslaagd vindt.

Navigatiesystemen

De verschillende navigatiesystemen en hun bijhorende accessoires zullen U gidsen naar uw gevraagde bestemming. Ze zijn makkelijk te gebruiken en hebben een overzichtelijk beeldscherm waarop U de te volgen route duidelijk ziet. U volgt gewoon de instructies en komt zonder omwegen op de gevraagde bestemming aan.

Tablets

Het aanbod aan tablets is enorm ruim. Ze openen op eenvoudige wijze de weg naar de gehele wereld. Kinderen kunnen voor hun huiswerk meer informatie zoeken op het internet. Ze kunnen spelletjes spelen, alleen of met vrienden op de tablets. Volwassenen kunnen hun agenda overal raadplegen en verder werken aan taken op de bus en trein. Ze zijn makkelijk in gebruik en zeer snel te bedienen. De mogelijkheden van zo een tablet zijn bijna onbeperkt.

Telefoons en smartphones

Voor een traditionele vaste telefoon kunt U nog steeds bij ons terecht. Maar ook voor DECT telefoons, dit zijn telefoons met een docking station, een oplaadpunt, waarmee je thuis of op kantoor kan rondlopen. Het bereik hiervan is kleiner dan een mobiele telefoon. Voor iPhone of iPod accessoires kunt U natuurlijk steeds bij ons terecht. De iPhone is een smartphone waarmee U uiterst makkelijk toegang hebt tot de verschillende sociale media en internet. Natuurlijk, kunt U er ook mee bellen en sms'en, mms'en en twitteren. Uit de vele mobiele telefoons kunt U zeker en vast een keuze maken. Bij de telefoon toebehoren vindt U onder andere een telefoonarm om een vast toestel op te zetten, maar ook een enorm aanbod aan smartphone hoesjes in allerhande kleuren en vormen voor zowat alle merken.