Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Navigatiesystemen

11 Gevonden resultaten

Navigatiesystemen

De weg zoeken verloopt niet altijd even vlot. Met onze GPS-toestellen van Garmin en TomTom rijdt u nooit meer verloren. Ze stippelen bij uw vertrek de route voor u uit, geven tijdig de nodige rij-instructies en sturen bij waar nodig. Met of zonder Nederlandstalige commentaarstem.

Navigatiesystemen TomTom

De weg kwijtraken behoort voortaan tot het verleden met een navigatietoestel van TomTom. Afhankelijk van het model, beschikken de toestellen uit ons aanbod onder meer over gratis life time maps; 1 jaar gratis Live services-connectiviteit; bluetooth voor handsfree bellen; HD Traffic; geavanceerde rijstrookaanwijzingen; mobiele filters; Search & Co; geïntegreerde montage; eco-routes; USB-auto-oplader en kabel.

Navigatiesystemen Garmin

Het bekende Garmin-navigatiesysteem Nuvi 2340 LT heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft gedetailleerde kaarten van West-Europa met lifetime updates en het toestel geeft u een routeplanning op basis van de snelste tijd of kortste afstand. Daarnaast is hij uitgerust met functies zoals een PhotoReal Rijbaan-assistent, straatnaamvermeldingen en een registratie van de parkeerlocatie. Opvallend is de Garmin Lock Diefstalbeveiliging. Verder is er een optie voor eerder bezochte bestemmingen en één voor brandstofbesparend rijden. Ook flitspaallocaties, hotels, restaurants, campings en vele andere nuttige info ontbreken niet op dit Garmin-navigatiesysteem.

Te voet navigeren

U heeft de parking met de wagen bereikt, nu nog de weg naar de eindbestemming te voet afleggen. Een vooraf uitgedokterd reisplan is overbodig, want met uw Garmin navigatiesysteem Nuvi 2340 LT gaat u na het uitstappen gewoon te voet verder. Al wandelend geeft de optionele CityXplorer u immers verdere instructies over hoe uw eindbestemming goed te bereiken.

Bluetooth handsfree bellen

Volgende navigatiesystemen beschikken over een bluetooth-functie voor handsfree bellen: het TomTom Navigatiesysteem GO LIVE 1005 M; het TomTom Navigatiesysteem Via 130 M; het TomTom Navigatiesysteem GO 400; het TomTom Navigatiesysteem GO LIVE 1005 HDT & M; het TomTom Navigatiesysteem Via 135 M en ten slotte het TomTom Navigatiesysteem GO 500.

Ecologisch rijden

Volgende navigatiesystemen staan u bij in het brandstofbesparend rijden: het Garmin Navigatiesysteem Nuvi 2340LT; het TomTom Navigatiesysteem Via 130 M en het TomTom Navigatiesysteem Via 135 M.