Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Papiervernietigers

Discrete verslinders

Discrete verslinders

Wij weten als geen ander hoe gevoelig sommige bedrijfsinformatie kan zijn en hoe belangrijk de kwaliteit van een papierversnipperaar met het oog op de gegevensveiligheid is. Wij hebben de papierversnipperaars ingedeeld voor de specifieke toepassing, in dit geval voor persoonlijk gebruik binnen kleine- of thuiskantoren, voor gemiddeld gebruik en voor intensief gebruik.

Afgestemd op het gebruik

Afgestemd op het gebruik

Voor persoonlijk gebruik heeft u de keuze uit tal van compacte versnipperaars die tot wel 12 vellen tegelijk kunnen verwerken. Ondanks dat dit de meest eenvoudige varianten binnen de reeks van papierversnipperaars zijn, rekenen deze machines zonder blikken of blozen ook nietjes, paperclips, creditcards en cd's tot hun dagelijkse maaltijd en beschikken ze over ingebouwde beveiligingsfuncties. De papiervernietigers voor gemiddeld gebruik zijn nog stiller in bedrijf en kunnen een simpel A4'tje vermorzelen tot 3.000 snippers. Gegarandeerde discretie! De versnipperaar voor intensief gebruik is een geruisloze killer die wel 300 pagina's tegelijk verslindt en zonder problemen door 20 mensen tegelijk kan worden gebruikt. De meeste papiervernietigers beschikken over een gebruiksvriendelijk touchdisplay, energiebesparende functies en een anti-blokkeersysteem. Sommige luxe versnipperaars verversen zelf hun olie, zodat ze ook op de lange termijn soepel blijven werken.

Toebehoren voor kleine of grote versnipperaars

Toebehoren voor kleine of grote versnipperaars

Indien uw papiervernietiger niet beschikt over een interne olievoorziening, kunt u ook simpel bij ons een flesje olie of olievellen aanschaffen om een soepele doorloop te blijven garanderen. Ook treft u in deze subrubriek opvangzakken in alle maten en materialen verkrijgbaar aan.