Skip to content
Deze website richt zich uitsluitend tot bedrijven, instellingen en vrije beroepen.
/images/nl-be/vkg/business/lb_loading.gif

Plastificeren

Plastificeren en inbinden

Bescherm uw documenten door ze te plastificeren en zelf in te binden. Uw werk voorzien van een verzorgde bindrug maakt het helemaal af. Met een opgespelde badge op uw kledij maakt u zich kenbaar op het werk.

Badges

Onze badges laten uw personeel toe zich te identificeren. Bezoekers herkennen meteen een medewerker.

Inbindmachines

Voortaan kan u uw eigen brochures, boeken, eindwerken enzovoort zelf inbinden met uw eigen inbindmachine. Belangrijke documenten horen nu eenmaal in een aangenaam jasje te zitten. Inbinden met de franjes die u wenst geeft daarenboven nog een eigen touch aan uw werk.

Inbindmachines - bindruggen, kaften en mappen

Een metalen bindrug doet uw ingebonden documenten er knap uitzien en houdt de bladen stevig samen. Voor een nog professionelere look maakt u gebruik van onze inbindkaften.

Laminators

Een laminator brengt een transparant omhulsel rond uw document. Zo kan er geen vuil of vocht bij en wordt het niet ongewenst gekreukt. Die klevende beschermlaag verstevigt uw papier. Vikingdirect biedt oplossingen voor zowel koud als warm lamineren. De Fellowes Lamineermachine A3 Saturn 2 bijvoorbeeld houdt stof achterwege dankzij haar beschermende stofkap. Tijdens het gebruik voorkomt ze ook vervelende geurtjes. Maar er is nog meer goed nieuws: doordat de temperatuur van de behuizing laag blijft, is ze volkomen veilig voor kinderen en de minimale wrijving houdt een blokkering tegen. De temperatuur kan u regelen voor warm en koud lamineren. Signalen maken u erop attent dat het toestel gebruiksklaar is of dat de documenten verkeerd werden ingevoerd. Verder hebben we eenvoudige en gebruiksvriendelijke lamineermachines, alsook laminators met sensortechnologie, dat wil zeggen dat ze de juiste instellingen automatisch selecteren én u het beste resultaat opleveren. Met behulp van een sluittang werkt u het lamineren uiteindelijk af.

Laminators - hoezen

Een lamineerhoesje maakt uw documenten zo veel verzorgder en vrijwaart ze van vuil en stof.