Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

Sluiten

Stel uw vraag en Vicky helpt u graag verder!
Wilt u contact met ons opnemen?

Klantenservice:

070 - 211031

 

E-mailadres:

contact@vikingdirect.be

 

Openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.00 - 18.00

Aanmelden

Klantnummer

Om te bestellen heeft u een klantnummer nodig. Om een klantnummer aan te maken, klikt u rechts bovenaan de pagina op “nieuwe klant”.

U kunt hier al uw gegevens invullen. Als het factuuradres gelijk is aan het afleveradres, is het invullen van het factuuradres genoeg. Wij bezorgen niet op een postbusadres.

Als het afleveradres afwijkt van het factuuradres, zet dan een vinkje voor de tekst: Indien u een ander afleveradres wenst, vink hier aan en vul uw gegevens in.

U kunt dan uw afleveradres invullen.

Persoonlijke code

Uw persoonlijke code is een code die u vindt achterop uw catalogus. Dit nummer begint met een P. Heeft u dit nummer niet, dan kunt u dit vak leeglaten.

Inloggegevens

Hierna maakt u uw inloggegevens aan. Deze inloggegevens gebruikt u bij een volgende bestelling om in te loggen.

Uw inloggegevens bestaan uit een inlognaam en een wachtwoord. Deze kunt u zelf kiezen. Voor het wachtwoord adviseren we een combinatie van letters en cijfers te kiezen. Gebruik geen namen van personen of uw bedrijf. Omdat het wachtwoord niet zichtbaar getoond wordt op het scherm, wordt gevraagd om dit tweemaal in te vullen ter voorkoming van typefouten.

De website maakt het ook mogelijk om automatisch in te loggen, zodat u uw inlognaam en wachtwoord niet hoeft te onthouden. Vink hiervoor het vakje aan met de tekst: Bewaar mijn inloggegevens voor de volgende keer. De website herkent u dan meteen als u (via dezelfde computer) weer terugkeert op de website.

Wordt uw computer door meerdere personen gebruikt? In dat geval is dit automatisch inloggen af te raden.

Bestaande telefoon- en faxklanten

Indien u al eerder uit onze catalogi, via telefoon of fax heeft besteld, dan kunt u uw reeds ontvangen klantnummer ook gebruiken voor uw internetbestellingen. Aanmelden begint op dezelfde plaats bovenaan de pagina door op “nieuwe klant” te klikken. Vink daar dit vakje aan: "Let op: Vink het vakje aan, indien u reeds via telefoon of fax besteld heeft." Zo kunt u uw account linken. Vul hier tevens uw klantnummer , telefoonnummer en postcode in en maak zo een verbinding met uw bestaand klantnummer.