Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

Sluiten

Stel uw vraag en Vicky helpt u graag verder!

Veiligheidsverklaring

Viking neemt beveiliging van persoonlijke informatie en creditcards-gegevens zeer serieus en gebruikt dan ook een aantal technische oplossingen om het winkelen op Internet bij Viking veilig te maken.

Creditcard en persoonlijke informatie

Creditcard en andere persoonlijke informatie die u aan de website van Viking toevertrouwd wordt niet op de website bewaard, maar opgeslagen op extra beveiligde servers en deze informatie wordt nooit aan andere partijen doorgegeven.

Pagina die betalingsinformatie opvragen worden altijd beschermd door SSL (Secure Socket Layer) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden zie verder op deze pagina.

Kaartnummers van kaarten, die u heeft ingevuld op onze website, laten we nooit helemaal zien. Een aantal van de cijfers worden bij het afbeelden vervangen door sterretjes, zodat het kaartnummer niet onnodig over het Internet gaat en ook niemand deze op uw beeldscherm kan zien.

Deze website is een zgn. Verisign Secure Site. Dat betekent dat de website is gecertificeerd door het Internationale instituut Verisign.

Beveiligde webpagina met SSL

Het afreken en klantinformatie gedeelte van onze website is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen gelezen worden als deze onderschept zou worden.

Ongecodeerde webserver

Sommige Internetprogramma kennen wel eens problemen met het overzenden van gecodeerde informatieoverdracht met SSL servers. In dat geval kunt u altijd gebruik maken van onze ongecodeerde webserver. Merk op dat gevoelige informatie dan niet gecodeerd over het Internet gaat en in principe te onderscheppen is. Hoewel dit niet zo snel zal gebeuren, willen we u wel attent maken op dit verminderde veiligheidsniveau. Neem contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

Rechten

De hierboven beschreven verklaring geldt voor de website www.vikingdirect.be.

Viking behoudt zich echter het recht om deze verklaring van tijd tot tijd aan te passen. Bovenstaand beleid en verklaringen zijn dan ook niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.