Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Bewaak uw eigendommen optimaal!

Bekijk live wat er op kantoor of thuis gebeurt. Verbind het camerabewakingssysteem met internet om overal ter wereld toegang te hebben tot de beelden. Maak zelf de keuze om continu beelden op te nemen van meerdere camera's, op te nemen op vastgestelde tijden of wanneer er beweging is. Bekijk de beelden via een VGA monitor, via een netwerk op een pc/laptop of via de app op uw Android of Apple devices.

Voordelen van camerabewaking

  • Schrik inbrekers af, camera’s werken preventief tegen inbraak, diefstal en vandalisme
  • Real-time beelden bekijken, waar ook ter wereld
  • Beelden stellen u in staat gebeurtenissen te analyseren en als bewijsmateriaal te fungeren

Surveillance

Complete bewakingspakketten, direct klaar voor gebruik!

De kits bestaan uit een digitale videorecorder (DVR), beveiligingscamera’s en de benodigde kabels. Het camerabewakingssysteem kan snel en eenvoudig geinstalleerd worden. Kies ervoor op te nemen op vastgestelde tijden of wanneer er beweging is.
Surveillance

Camera recorders

Met krachtige processor zodat u video's tegelijkertijd kan opnemen en afspelen, zonder verlies in kwaliteit. Sluit tot 8 cctv camera's aan op de recorder. Kenmerkend zijn de snelle gegevensoverdracht en dat er maar 1 stopcontact nodig is.


Bekijk nu ›


Surveillance

CCTV camera’s

CCTV (Closed Circuit TV) camera's worden vaak als beveiliging- of bewakingscamera's omschreven en gebruikt in een opstelling van een of meerdere camera's. Het voordeel van bekabelde CCTV camera's is de lagere kans op storing. U heeft de keuze uit diverse infrarood binnen- en buitencamera's. Bekijk live wat er op kantoor of thuis gebeurt. De accessoires zorgen voor nog meer mogelijkheden.


Bekijk nu ›


Surveillance

IP camera’s

Sluit tot 8 cctv camera's aan op de recorder. Kenmerkend zijn de snelle gegevensoverdracht en dat er maar 1 stopcontact nodig is.


Bekijk nu ›


Surveillance

Alarmsystemen

Denkt u aan de verschillende mogelijkheden en toepassingen; bij een noodgeval wordt het alarm met één druk op de knop geactiveerd of er klinkt een luid alarmsignaal.


Bekijk nu ›

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.