Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

KLEUR VERANDERT ALLES

99% zegt dat Epson-projectoren de levendigste kleuren bieden1

Niemand verkoopt meer projectoren dan Epson. Waarom? Omdat onze projectoren beelden tot leven brengen dankzij heldere, levendige beelden, zelfs in goed verlichte ruimtes.


Epson-projectoren hebben een gelijkmatig hoog wit en gekleurd lichtrendement (CLO), wat inhoudt dat ze heldere, levendige kleuren leveren. Deze kunnen tot maar liefst drie keer helderder zijn dan concurrerende DLP-projectoren met één chip4.


Geniet van heldere en levendige kleuren, zonder dat het u een fortuin kost. Epson-projectoren bieden een gelijkmatig hoog wit en gekleurd lichtrendement, dus uw content ziet er altijd geweldig uit zonder dat u meer geld hoeft uit te geven aan een projector met extra hoge helderheid. En om u nog meer geld te besparen, gaan onze projectoren wel 15 jaar lang mee omdat de lamp en het filter in de ecomodus een levensduur van wel 10.000 uur hebben2.Lage CLOHoge CLOBeste uit de test

In een vergelijkende test vond 99% van de personen dat Epson-projectoren de levendigste kleuren hadden in vergelijking met concurrerende modellen1>. Acht op de tien mensen vinden dat Epson de hoogste beeldkwaliteit biedt en zouden ervoor kiezen hun favoriete film op een Epson-projector te bekijken3.


De reacties: "Mijn lievelingsfilm is The Shawshank Redemption, en ik zou deze graag hierop willen bekijken. Helderheid is erg belangrijk voor me, en dit ziet er nog beter uit dan een tv" en "Deze projector ziet er echt goed uit, de kwaliteit is fantastisch."

“Helderheid is erg belangrijk voor me, en dit ziet er nog beter uit dan een tv...”

83

% KOOS
epson3

Epson projector range

Zakelijk instapmodel

Of het nu gaat om de weergave van foto's en video's op een groot scherm of heldere, duidelijke presentaties, deze veelzijdige, hoogwaardige projectoren zijn ideaal voor bedrijven of het thuiskantoor, omdat ze eenvoudig te verplaatsen en installeren zijn.


MEER INFORMATIE

Ultramobiele projectoren

Epsons slanke en lichtgewicht, ultramobiele projectoren zijn ideaal voor reizigers die een apparaat willen dat gemakkelijk in de bagage past, zonder concessies te willen doen aan prestaties.


MEER INFORMATIE

Ultrakorte projectieafstand

Zorg ervoor dat u in een vergadering optimaal kunt samenwerken met behulp van intuïtieve, interactieve all-in-one-oplossingen voor vergaderruimtes die Unified Communications mogelijk maken. Op deze manier zijn aparte whiteboards en flip-overs niet meer nodig.


MEER INFORMATIE

Homecinema

Epsons assortiment homecinemaprojectoren maakt gebruik van 's werelds meest geavanceerde technologieën voor een overweldigende homecinema-ervaring.


MEER INFORMATIE

1 De kleurhelderheid (gekleurd lichtrendement) wordt gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. De kleurhelderheid varieert afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren voor bedrijven en het onderwijs werden vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip, gebaseerd op NPD-gegevens van juni 2013 tot mei 2014 en PMA-onderzoeksgegevens van Q1 tot Q3 2013.

2 Levensduur van lamp en filter van 10.000 uur in ecomodus. Dit cijfer is gebaseerd op een typische filmlengte van 105 minuten wanneer de projector zich in de ecomodus bevindt. Alleen van toepassing op de volgende modellen: EB-S31, EB-X27, EB-W31, EB-U04, EB-W29, EB-X31, EB-675W, EB-1450Ui.

3 In augustus 2015 heeft Epson zijn 3LCD-projector, EH-TW5200 vergeleken met concurrerende single-chip DLP projectoren: BenQ TH681 +, Optoma HD26; Acer H6510BD en Viewsonic PJD7822HDL. De projectors van de concurrenten hebben dezelfde resolutie als de Epson-projector (resolutie 1080p (1920 x 1080), hetzelfde geciteerde lumenniveau als de Epson-projector of hoger, en een minimale contrastverhouding van 10.000: 1.

Elke projector was verborgen in een houten kist zodat de identiteit ervan niet zichtbaar was. De kabels en afstandsbediening waren verborgen en de projectormerken en modelnamen werden niet vermeld. Epson schakelde een onafhankelijk bedrijf in om het onderzoek uit te voeren onder 206 willekeurige personen, die vier statische afbeeldingen op een dia-lus te zien kregen terwijl alle projectoren in de helderste standaardkleurmodus stonden ingesteld, hetgeen met een lichtmeter was getest. Kijkers kregen vragen als: "Als u vandaag één van deze projectoren moest kiezen, welke zou u dan willen hebben?". Kijkers hadden de mogelijkheid om hun gewenste projector te noteren of "geen van deze" te selecteren. 83% koos voor Epson.

4 Kleurhelderheid (gekleurd lichtrendement) gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. De kleurhelderheid varieert afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren in het home-entertainmentsegment (720p en 1080p) werden vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip, gebaseerd op NPD-gegevens van juni 2013 tot mei 2014.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.