Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

€125.480 opgehaald voor de strijd tegen borstkanker

International Paper en Office Depot halen € 125.480 op voor de strijd tegen borstkanker.

In juni en december van afgelopen jaar hebben International Paper en Office Depot zich samen ingezet om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. Afgelopen maand werd bekend dat een indrukwekkend bedrag van € 125.480 is opgehaald.

De Pink Ribbon campagne had als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. Een bijdrage van € 0,10 voor ieder verkocht pak HP Office Pink Ribbon papier werd gedoneerd aan het Susan G. Komen Netwerk Europe (www.komeneurope.eu). – Onderdeel van werelds grootste netwerk voor onderzoek tegen borstkanker. Gedurende deze periode waren de reacties overdonderend: meer dan 1 miljoen pakken Pink Ribbon papier werden verkocht via de Office Depot en Viking verkoopkanalen. Dit resulteerde in een bedrag van € 125.480 dat uiteindelijk werd opgehaald.

International Paper en Office Depot wil iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het succes van deze campagne. We mogen trots zijn op het behaalde succes en de samenwerking die bij heeft gedragen aan een positieve invloed op de gezondheid van vrouwen.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.