Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Safescan Shop

safescan-header

Wij zijn een wereldwijd actief bedrijf dat zich inzet om bedrijven slimme, veilige tools te bieden voor het verwerken van contant geld. Daarnaast leveren wij unieke tijdregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te managen. Sinds onze oprichting in 2004 zijn we snel gegroeid en beleveren we inmiddels honderdduizenden klanten over de hele wereld. Klanten die belang hechten aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Met hoge kwaliteitsproducten en oog voor detail leveren wij hen een duidelijke meerwaarde

Bestsellers

8023395 [8023395]{8023395}

Safescan 155S Valsgelddetector Zwart

Slechts

109,00 € Stuk

131,89 € Incl. btw

7666179 [7666179]{7666179}

Safescan Muntteller en Sorteerder 1250 Wit

Slechts

219,00 € Stuk

264,99 € Incl. btw

5696280 [5696280]{5696280}

Safescan UV Valsgelddetector 50 Zwart

Slechts

32,99 € Stuk

39,92 € Incl. btw

Waarom Safescan

Meermaals bekroonde innovatie

We hebben reeds meerdere internationale awards in de wacht gesleept met onze unieke producten en blijven elke dag innoveren door nieuwe valsgelddetectoren, geldtellers en tijdregistratiesystemen te ontwikkelen, gebruik makend van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design. De gebruikersinterfaces van onze producten behoren tot de meest intuïtieve binnen de branche.

Categorieën

safescan_category1

Bankbiljetten tellen

De geautomatiseerde biljettelmachines van Safescan bieden u talloze voordelen. Zo maakt u de kas aanzienlijk sneller op dan voorheen, stelt u foutloos gelijke stapels bankbiljetten samen, en detecteert u in een oogwenk vals geld.

Bekijk producten
safescan_category1

Munten tellen & sorteren

Met de muntentellers en -sorteerders van Safescan bespaart u tijd en voorkomt u fouten.

Bekijk producten
safescan_category1

Valsgelddetectie

Safescan heeft een uitgebreid assortiment valsgelddetectoren voor elk budget en elke omgeving: van eenvoudige detectoren waarmee u één biljetkenmerk (zoals UV- of magnetische markeringen) handmatig kunt controleren, tot geavanceerde apparaten die volautomatisch meerdere kenmerken tegelijk scannen.

Bekijk producten
safescan_category1

Tijdregistratie

De intelligente tijdregistratiesystemen van TimeMoto combineren de nieuwste identificatietechnologieën met uitgebreide beheermogelijkheden. Met onze slimme tijdregistratiesoftware kunt u alle geregistreerde gegevens bovendien eenvoudig analyseren en verwerken in uw personeelsgegevens.

Bekijk producten

Hoe het allemaal begon

De invoering van de euro in 2001 bracht tegelijkertijd een explosieve toename van het aantal vervalste bankbiljetten met zich mee. Voor Safescan het startsein om met een team van ontwikkelaars en deskundigen manieren te onderzoeken om bedrijven tegen dit soort fraude te beschermen. Kort daarna betraden wij de markt voor valsgelddetectie met vooruitstrevende zesvoudige detectietechnologie voor het controleren van bankbiljetten. Spoedig gevolgd door een volledig assortiment producten voor de verwerking van contant geld, waaronder biljettelmachines, muntentellers, kassalades en POS-kluizen. Sinds 2009 is Safescan ook actief op de markt voor tijdregistratie met een unieke lijn intelligente, gebruiksvriendelijke tijdregistratiesystemen inclusief bijbehorende software.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.