Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 033 031 296

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

edding® Shop

Kleurrijke, spetterende markeringen vallen altijd op. edding® biedt alles wat u nodig heeft om te markeren, te presenteren en te creëren. In onze speciale edding® shop vindt u een groot assortiment markers van dit wereldberoemde en alom geliefde merk.

Bestsellers

Ontdek onze edding® producten

Markers

Permanent markers

De permanent markers van edding® zijn verkrijgbaar met ronde punt of beitelpunt. En dat voelt niet alleen anders aan tijdens het schrijven, maar geeft ook een ander effect geschreven. Naast de vraag welke punttype u nodig heeft, hangt de keuze van de juiste marker ook af van de lijndikte die bij u past: wij hebben alles, van extra fijn (0,75 mm) tot extra dik (15 mm)!

Lakmarkers

Ondoorzichtige letters en een uitstekende hechting, vooral op gladde, donkere of transparante oppervlakken, zijn gegarandeerd met lakmarkers. edding® heeft markers met een ronde punt in verschillende lijndikten en kleuren om uit te kiezen.

Flipchartmarkers

Visualiseer uw ideeën met flipchartmarkers

Door uw gedachten op papier te zetten tijdens uw presentatie is het voor het publiek makkelijker om uw verhaal te volgen, vooral in tijden van informatie-overvloed. Om het in perspectief te plaatsen: het aantal woorden dat een mens per dag moet verwerken is in de afgelopen 30 jaar vervijfvoudigd. De edding® flipchart- en whiteboardmarkers helpen om uw boodschap goed zichtbaar als begrijpelijk te maken.

Ontdek het nu

edding® EcoLine

Wie zich zorgen maakt over het milieu, vindt vaak oplossingen in de natuur. Alle edding® EcoLine producten worden klimaatneutraal geproduceerd. De EcoLine tekstmarker bestaat hoofdzakelijk uit hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet en is daarom onderscheiden met het milieukeurmerk "Blauer Engel" - als eerste highlighter ooit! Ook de EcoLine permanent, whiteboard- en flipchartmarkers zijn duurzaam geproduceerd. De plastic onderdelen bestaan voor minstens 90% uit gerecycled materiaal (83% post-consumer).

Ontdek het nu

Meestverkochte Eco-producten

De kern van het edding® merk

Expressiviteit, met andere woorden: een stempel achterlaten, een lijn trekken, een richting aangeven, een statement formuleren. Want edding® staat voor een strakke vormgeving, heldere kleuren, duidelijke mededelingen en heeft een kenmerkende uitstraling. Iedereen die een edding® vasthoudt, weet wat hij wil. En weet wat hij krijgt. Van eenvoudige schetsen en professionele presentaties tot artistieke designs of gewoon het oplossen van een klusproject thuis - edding® helpt iedereen om zijn ideeën te realiseren!

Gerecyclede grondstoffen

Voor de edding® EcoLine producten vertrouwen wij nu al op duurzame grondstoffen in de vorm van bioplastics en gerecyclede materialen. Bij de ontwikkeling van deze producten heeft edding® waardevolle ervaring opgedaan met het gebruik van deze materialen. edding® stimuleert ook het retourneren van lege, opgebruikte markers met de gratis retourdozen van edding®. Dit vormt een goede basis voor de geleidelijke uitbreiding van de toepassing van alternatieve materialen, met name post-consumer gerecyclede materialen.

Ontdek onze partner voor visuele communicatie

Kleurrijke markeringen vallen altijd op. Maak elk idee werkelijkheid met edding®. Ontdek alles wat essentieel is voor het markeren, presenteren en creëren. De permanent marker, die de meeste mensen gewoon "edding" noemen, kent eigenlijk iedereen. Hij is er in vele kleuren en diktes, met reukarme inkt, is watervast en geschikt voor bijkans alle oppervlakken. Naast de originele permanent marker van edding® zijn ook de lakmarkers, industriële permanent markers en flipchartmarkers razend populair, evenals onze whiteboard-markers. Dit vereenvoudigt uw werk bij het vastleggen van belangrijke informatie en gedachten. Ook fineliners en viltstiften van uw favoriete merk edding® vindt u hier. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens naar de groene alternatieven van de edding® EcoLine reeks. De dop en behuizing zijn gemaakt van zeker 90% recyclebare grondstoffen. En is de "edding® " leeg? Geen probleem! De meeste markers van edding® kunt u eenvoudig navullen. Permanent of uitwisbaar, creatief of professioneel. Met de permanent markers, pennen en inkt van edding® kunt u elke uitdaging aan.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 033 031 296

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.