Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Eten & Drinken Shop

Wilt u de kasten van de kantoorkeuken aanvullen of wilt u extra snacks en versnaperingen aanbieden om uw team te bedanken voor hun harde werk, dan bent u bij ons aan het juiste adres! De meeste bedrijven voorzien in de gebruikelijke versnaperingen zoals thee en koffie en maken het hun personeel gemakkelijk om de van thuis meegebrachte maaltijden daar te bereiden. Als u net dat stapje verder wilt gaan voor uw werknemers, dan is het voorzien van eten en drinken een geweldige manier om dat beetje extra te geven!

Snacks

Ons snackassortiment bevat alles van koekjes en chocolade tot chips en snoep maar ook gezondere opties om u tijdens het werk energie te geven. Perfect om de voorraad in de koffiekamer mee aan te vullen of om in uw bureaulade te bewaren voor die pauze halverwege de ochtend.

 
 
 
 

Dranken

Van hartverwarmende warme dranken op een koude winterochtend tot een verfrissende koude drank om de dorst te lessen op een warme namiddag, met ons drankassortiment zit u altijd goed. We hebben oploskoffie, thee, gemalen koffie, flesjes water, frisdrank en nog zoveel meer!

 
 
 
 

Organiseer een verfrissende vergadering

Het organiseren van een efficiënte vergadering gaat verder dan alleen het presenteren van de nodige informatie en het uitnodigen tot discussie en debat. Om echt het beste uit uw vergadertijd en deelnemers te halen, moet u nadenken over het waar, waarom, hoe en wanneer van het organiseren van een vergadering! Vergaderingen in de ochtend of in de namiddag vereisen dikwijls een andere aanpak, dus bekijk ons handige overzicht om zo effectief mogelijk te vergaderen!

Het is ook belangrijk om te weten wat uw rol is in een vergadering en om na te denken over hoe u uw vergaderstijl kunt aanpassen op uw publiek en de context. Houd het boeiend, aantrekkelijk en prikkelend.

Lees meer

Tafelgerei

Op zoek naar nieuw bestek of servies voor de keuken thuis of op kantoor? Wij hebben alle benodigdheden, inclusief papieren borden en plastic bekers, glaswerk, tafelservies, servetten en wegwerpopties. Laten we samen de tafel dekken!

 
 
 
 

Ethische en duurzame producten

De aankoop van ethische en duurzame producten voor op kantoor en thuis wordt steeds belangrijker om een groenere en betere toekomst te realiseren. De duurzame status van een product begint bij de materialen die worden gebruikt om het te maken en gaat door tot de levering en het gebruik. Bij Viking zijn wij trots op onze benadering van duurzame producten en verpakkingen, en de verscheidenheid aan ethische producten die in ons assortiment beschikbaar zijn. Bekijk onze reeks ethische en duurzame producten om een kantoorruimte van de toekomst te creëren.

Lees meer

Bescherming & veiligheid

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om uzelf en uw personeel veilig en gezond te houden, dus sla de cruciale beschermende werkkleding en overalls in, vul uw EHBO-kits aan en werk uw EHBO-stations bij, zorg voor een goede voorraad ontsmettingsmiddelen, allesreinigers en andere benodigdheden en zorg ervoor dat de bewegwijzering op kantoor nauwkeurig en up-to-date is!

 
 
 
 

Catering- en keukenbenodigdheden

Of het nu gaat om professionele catering of de keuken op kantoor en thuis, het kiezen van de juiste catering- en keukenbenodigdheden is essentieel. Ons assortiment omvat serveer- en cateringbenodigdheden zoals serveerwagens en messensets, herbruikbare producten zoals keukenfolie en keukenpapier, kookaccessoires en opties voor het bewaren van voedsel - dus breng alles op orde met Viking!

 
 
 
 

Keukenapparatuur

Geen enkele keuken is compleet zonder efficiënte en kwaliteitsvolle keukenapparatuur, zelfs de meest elementaire apparatuur kan het verschil maken. Blader rustig door de koelkasten en diepvriezers, waterkokers, magnetrons, kookapparatuur en koffiezetapparaten om zo de perfecte keuken te ontwerpen.

 
 
 

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.