Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Kärcher Shop

karcher-brandshop-2017_karcherbanner.png

Bij Kärcher willen we elke dag het verschil maken. Of het nu om een eenvoudige oprit of Mount Rushmore gaat, uitstekende reinigingsprestaties doen ertoe, tot de allerlaatste centimeter. We stellen uitzonderlijke eisen aan onze reinigingsoplossingen en -diensten om het dagelijks leven van klanten te veranderen. Soms doen we dingen die niemand anders doet. En omdat wij graag de grootste monumentale uitdagingen aangaan...

Waarom Kärcher?

karcher-brandshop_redesign_nl_03.jpg

Doodt 99,99% van de bacteriën* zonder gebruik van chemicaliën!

karcher-brandshop_redesign_nl_05.jpg

Diepe reiniging zonder chemicaliën

Video's

Het dagelijks leven is voor ons de grootste uitdaging
Bij alles wat we doen staan ​​onze klanten centraal. Voor ons is uw dagelijks leven de beste uitdaging ter wereld. Het maakt niet uit met welk schoonmaakprobleem u te maken heeft, wij hebben een efficiënte oplossing. We werken er continu aan om onze producten nog gebruiksvriendelijker, efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

Categorieën

Stofzuigers

Stofzuigers

Stofzuigen van A tot Z. Kärcher droog- en natstofzuigers en stofzuigerborstels bieden optimale oplossingen voor industrie, retail, automotive, schoonmaakbedrijven en particuliere gebruikers.

Bekijk alle producten ›
Stoomreinigers

Stoomreinigers

Ontdek de kracht van de stoomreinigers van Kärcher. Met een Kärcher stoomreiniger kunnen vet, vuil, vlekken en zelfs kalkaanslag eenvoudig worden verwijderd. Het levert uitstekende reinigingsresultaten zonder chemicaliën of schrobben.

Bekijk alle producten ›
Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Met de juiste instelling voor elke uitdaging. De hogedrukreinigers van Kärcher geven u de kracht en controle voor de meest effectieve reiniging buitenshuis.

Bekijk alle producten ›
Veegmachines

Veegmachines

Onze veegmachines zijn de ideale oplossing voor trotse tuiniers die uitstekende resultaten willen behalen op alle harde oppervlakken, van paden en opritten tot terrassen en terrassen.

Bekijk alle producten ›
Tapijtreinigers

Tapijtreinigers

Kärcher tapijtreinigers zijn robuust, krachtig en veelzijdig. Ze zijn niet alleen geschikt voor het effectief diep en tussentijds reinigen van tapijten, maar ook voor het verwijderen van vlekken op textiel.

Bekijk alle producten ›
Raamreinigers

Raamreinigers

De lichte, handbediende raamstofzuiger van Kärcher laat oppervlakken binnen enkele seconden schoon en streeploos achter.

Bekijk alle producten ›
Kärcher accessoires

Kärcher accessoires

Met de originele accessoires van Kärcher kunt u de reinigingsprestaties optimaliseren en de toepassingsgebieden van uw reinigingsmachines uitbreiden.

Bekijk alle producten ›

Bij Kärcher willen we elke dag het verschil maken. Of het nu om een eenvoudige oprit of Mount Rushmore gaat, uitstekende reinigingsprestaties doen ertoe, tot de allerlaatste centimeter. We stellen uitzonderlijke eisen aan onze reinigingsoplossingen en -diensten om het dagelijks leven van klanten te veranderen. Soms doen we dingen die niemand anders doet. En omdat wij graag de grootste monumentale uitdagingen aangaan, maken we al meer dan 30 jaar historische monumenten en gebouwen schoon als onderdeel van ons culturele sponsorprogramma. Van de colonnades op het Sint-Pietersplein in Rome, de Kolossen van Memnon in Egypte, van meer dan 3300 jaar oud, tot de hoofden van de presidenten op Mount Rushmore, we nemen elke uitdaging aan — hoe monumentaal ook.

Schoonmaken is ons werk. En tegelijkertijd leveren we onze bijdrage om belangrijke waarden voor mensen in stand te houden — overal ter wereld.

*Accordant to prEN 16615, PVC floor, Test-germ: Enterococcus hirae ATCC 10541 SG 4/4 (Floor nozzle with lamellae, 30 cm/sec., steam pressure maximum, VapoHydro minimum) SGV 6/5 (floor nozzle, 30 cm/sec.,1.steam, 2.stem vacuum, level 3)

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.