Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 033 031 296

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Brother Shop

Brother biedt producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van klanten over de hele wereld. Ze beschikken over expertise op een groot aantal gebieden, zoals printers voor zowel thuis- als zakelijk gebruik, labelsystemen, labelprinters en digitale printapparatuur.

Printers

Brother printers zijn er in verschillende stijlen en formaten. Bij de meeste printers kunt u uw printopdracht via WiFi naar de printer sturen omdat ze zowel dubbelzijdig printen als ingebouwde WiFi hebben.

Viking lifestyle image

Waarom voor een Brother printer kiezen?

Brother is gespecialiseerd in document- en printprocessen. Dit Japanse bedrijf, opgericht in 1908, werkt aan innovatie en gebruikt technologie om u te helpen bij persoonlijk gebruik of om uw thuiskantoor te moderniseren. Zij beleven er plezier aan inzicht te hebben in uw unieke behoeften en u centraal te stellen in hun creaties. De professionele ingenieurs van Brother ontwikkelen prijswinnende producten zoals laserprinters en inkjetprinters die aan uw specifieke eisen voldoen.

  • De bedrijfsfilosofie van Brother is: "At your side"
  • Ongeëvenaarde service en support
  • Prijswinnende diensten en oplossingen
  • ISO 9001-certificering als bewijs van hun streven naar kwaliteit
  • ISO 14001- en ISO 14064-certificering die hun inzet voor het milieu onderstreept
Ontdek het volledige aanbod

Meest verkochte printers

Labelprinters, scanners en faxapparaten

Neem een kijkje in het veelzijdige aanbod labelprinters, scanners en faxapparaten van Brother welke ontworpen zijn om uw leven te vereenvoudigen. Deze duurzame, gebruiksvriendelijke en betrouwbare machines van Brother zullen uw manier van werken veranderen. Orden uw (thuis)kantoor nog beter met deze efficiënte en elegante machines.

Meest verkochte labelprinters, scanners en faxapparaten

Benodigdheden en accessoires

De inkt- en tonercartridges van Brother zijn hoogwaardige producten die ontworpen zijn om u optimale heldere en kleurrijke afdrukken te geven. Met de juiste accessoires wordt het schoonmaken en onderhouden van uw Brother-machine een fluitje van een cent.

Milieu en duurzaamheid

Het is belangrijk om aandacht te hebben voor het milieu en een cultuur van duurzaamheid in een organisatie te bewerkstelligen. Duurzaamheid is bij Brother een prioriteit en dit is te zien in hun beleid en werkwijzen.

Viking lifestyle image

Brother Earth

Voor Brother draait duurzaamheid om meer dan alleen ethisch verantwoord zakendoen, het is een kans om de samenleving waartoe we behoren te helpen en zo een verschil te maken in de wereld.

Het is ons doel om onze directe en energiegerelateerde emissies tegen 2030 met 65% te verminderen

Brother streeft er bij alles wat ze doen naar om all-in-one-printers, laserprinters, inkjetprinters en multifunctionele printers te produceren die zo duurzaam mogelijk zijn terwijl ze ook het milieu beschermen en de mensen om hen heen helpen.

Ze hebben Blue Angel UZ219 en Nordic Swan certificeringen waar ze erg trots op zijn. Ze verklaren dat ze moreel zullen handelen en een goede milieu-erfenis zullen nalaten.

Alle milieuvriendelijke producten

Brother's 2050 visie

Brother is altijd gericht op een veiliger en groener milieu. Zij hebben daarom een visie opgesteld om hun milieu-impact tegen 2050 in beeld te brengen

Media Object visual

Koolstofvrij: Het proactief verminderen van de CO₂-uitstoot in de hele keten van alle bedrijfsactiviteiten en het helpen opbouwen van een koolstofvrije maatschappij.

Media Object visual

Recycling van grondstoffen: Het maximaliseren van het recyclen van grondstoffen om het duurzame gebruik van natuurlijke grondstoffen te garanderen en de impact van Brother op het milieu, door afval, te minimaliseren.

Media Object visual

Het vergroten van de biodiversiteit: De gevolgen van de bedrijfsactiviteiten voor het ecosysteem verminderen en de inspanningen van Brother voor het herstel en behoud van het ecosysteem uitbreiden.

Recycle gratis met Brother

Brother zet zich in om inkt- en tonercartridges zonder kosten voor zijn klanten te recyclen, omdat het zijn milieuverplichtingen serieus neemt. Met uw hulp kunnen zij hun milieu-effect blijven verminderen. Als u uw gebruikte Brother toner- of printercartridges naar hen opstuurt, zullen zij deze recyclen.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 033 031 296

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.