Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Fellowes Brands Shop

Fellowes Shop

Fellowes kantoormachines, archiveersystemen en een volledig assortiment aan ergonomische werkplekoplossingen zijn ontwikkeld om het leven gemakkelijker te maken, zodat u op uw best kunt zijn. Productiever, georganiseerder. Gelukkiger. Gezonder.

Bestsellers

Fellowes Brands Innovaties

Fellowes AutoMax™ 100M

Bewaar uw persoonlijke gegevens veilig. De Fellowes AutoMax 100M is de nieuwe hybride papiervernietiger die zowel voor automatische als handmatige versnippering kan worden gebruikt. De AutoMax 100M biedt u betrouwbare, stille en snelle prestaties voor meer productiviteit. Automatisch versnipperen. Geavanceerde beveiliging. Maximale productiviteit.

Fellowes lamineermachines voor op kantoor

Lamineren op kantoor is naar een geheel nieuw niveau getild met Fellowes verbeterde lamineermachines. De machines zijn eenvoudig in gebruik omdat zij de dikte van documenten kunnen detecteren en automatisch de snelheid instellen voor hoogwaardige resultaten. Fellowes lamineermachines zijn nu nog sneller dankzij de verbeterde InstaHeat -technologie waarmee een snelle opwarmtijd van 60 seconden mogelijk is. Gemakkelijker. Sneller. Hogere kwaliteit. Voor de beste eerste indruk.

Fellowes Levado™ zit-sta bureau

Het nieuwe Levado™ zit-sta bureau moedigt medewerkers aan om moeiteloos meer beweging aan hun werkdag toe te voegen. De Levado, slimmer door design en vakkundig gemaakt, wordt geleverd met een Swiftlock™ ontwerp voor een snelle en eenvoudige installatie, terwijl het Feather-Lift™-bedieningspaneel in seconden de ideale hoogte en werkpositie realiseert. Een uitstekende investering voor uw organisatie. Zit sta werken eenvoudig gemaakt.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.