Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Fellowes Shop

Fellowes is hier om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Productiever, georganiseerd, gelukkiger, gezonder. Fellowes werkplekoplossingen – met onder andere zakelijke machines, opslag producten en een werkplek welzijnslijn – zijn ontworpen om het leven op het werk gemakkelijker te maken. En elke oplossing wordt geleverd met de Fellowes belofte van kwaliteit, prestatie en uitstekende klantenservice.

Fellowes beveelt aan

Ontdek ergonomische oplossingen voor hybride werken

Met de juiste ergo producten van Fellowes, kunt u overal een comfortabele, gezonde en productieve werkplek creëren. Verbeter uw werkhouding door uw schermen op ooghoogte te brengen met laptopverhogers of een monitorarm. Of voorzie uw muis en toetsenbord van polssteunen om druk op de pols te voorkomen. Afwisselend zittend en staand werken zorgt voor meer energie gedurende de dag. 

Ontdek het volledige assortiment

Fellowes AutoMax™ 100M

Houd uw persoonlijke gegevens veilig. De Fellowes AutoMax 100M is de nieuwe hybride papierversnipperaar waarmee zowel automatisch als handmatig versnipperd kan worden. Door zijn betrouwbare, stille en snelle prestaties helpt de AutoMax 100M u productiever te zijn. Automatisch versnipperen. Geavanceerde beveiliging. Maximale productiviteit.

Alle papierversnipperaars & toebehoren

Fellowes lamineerapparaten

Lamineren op kantoor wordt naar een heel nieuw niveau getild met de verbeterde lamineermachines van Fellowes. Dankzij de automatische detectie van de documentdikte en de automatische instelling van de snelheid zijn de resultaten van hoge kwaliteit. Het geavanceerde volgsysteem van de hoezen helpt vastlopen en verkeerde invoer te voorkomen. Fellowes lamineerapparaten zijn nu nog sneller dankzij de verbeterde InstaHeat Technologie die een razendsnelle opwarming van 60 seconden mogelijk maakt. Makkelijker. Sneller. Hogere kwaliteit. Klaar om een geweldige indruk te maken.

Ontdek het volledige assortiment

Fellowes Levado™ Zit-sta-bureau

Het nieuwe Levado™ in hoogte verstelbare bureau helpt werknemers om eenvoudig meer te bewegen tijdens hun werkdag. De Levado is slim ontworpen en vakkundig gemaakt. Hij is voorzien van SwiftLok™-montage voor een snelle en eenvoudige installatie, terwijl de Feather-Lift™ LED-bedieningshendel binnen enkele seconden de ideale hoogte en werkpositie bepaalt. Naast de vele andere voordelen, waaronder de botsing-detectietechnologie, is dit een uitstekende investering voor uw bedrijf. Zit-sta-werken nu nog eenvoudiger.

Alle zit-sta-bureaus

Categorieën

Fellowes & de nieuwe manier van werken

Bestsellers

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.