Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

RAJA Shop

Met RAJA Packaging Solutions tilt u de logistiek van uw online verkoop naar een hoger niveau. Vind nu een brede selectie efficiënte kantoorartikelen, magazijnbenodigdheden en verpakkingen op één plek.

Kartonnen dozen

Voor het verpakken van uw goederen en producten zijn kartonnen dozen natuurlijk perfect. Het lichtste type kartonnen doos is een enkelwandige golfkartonnen doos. Maar u kunt ook kiezen voor dozen van dubbelwandig golfkarton, afhankelijk van het gewicht en de kwetsbaarheid van uw product.

Standaard & zak-enveloppen

Voor uw dagelijkse post, het verzenden van grote documenten en de levering van kleinere artikelen biedt RAJA een breed gamma aan gewone en beschermende enveloppen. U vindt bij ons enveloppen in traditionele formaten voor gebruik in kantooromgevingen, zowel met als zonder venster. Voor grotere, belangrijke documenten zijn stevige kartonnen zak-enveloppen uitermate geschikt. Deze enveloppen voorkomen dat de inhoud kreukt of beschadigd raakt tijdens de bezorging per post.

Zakken

U vindt een grote verscheidenheid aan zakken in de RAJA-shop, waaronder ziplock-zakken, gripzakken, papieren zakken en zelfs geschenkdozen. Zakken zijn geschikt voor het verpakken van allerhande artikelen en komen van pas in de meest uiteenlopende sectoren, zoals de detailhandel en de horeca. Ze zijn ook uitermate handig voor het verpakken van medische en farmaceutische producten of technische en industriële onderdelen.

Draagtassen

Populairste dozen, enveloppen en postzakken

Kwaliteit

Productkwaliteit gegarandeerd

Wij hebben een reputatie hoog te houden, als het draait om het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten. Met Raja kunt u erop vertrouwen dat u een artikel koopt van hoge kwaliteit dat aan uw eisen voldoet. Onze teams selecteren artikelen van de allerbeste kwaliteit en kijken daarbij naar zaken als het land van herkomst en de productiemethode. Wij produceren 75% van onze artikelen in het Verenigd Koninkrijk.


Momenteel prijkt het RAJA-logo, een echt bewijs van kwaliteit en creativiteit, op 400 van onze producten. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten als u kiest voor RAJA. Binnen het uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. In Europa is RAJA tenslotte de nummer één op het gebied van kartonnen dozen, enveloppen en beschermende verpakkingen.

Beschermende verpakkingen

Producten die kostbaar, breekbaar of delicaat zijn, vragen om extra bescherming. U kunt noppenfolie gebruiken om uw koopwaar in te pakken. Vul de lege ruimte in de verpakkingen op en bescherm uw artikelen door ze duurzaam en schokbestendig te verpakken.

Verpakkingstape

Ontdek een breed scala aan verpakkingen bij RAJA, maar natuurlijk ook verpakkingsbenodigdheden om al uw verpakkingen effectief en veilig te sluiten. Om uw kartonnen dozen, enveloppen, plastic zakken, postdozen en kokers zorgvuldig af te sluiten, kunt u kiezen uit verschillende soorten tapes en dispensers.

Zelfklevende en industriële tape
Accessoires

Verpakkingsetiketten & hanglabels

Het is raadzaam om verpakkingsetiketten op uw dozen aan te brengen om de ontvanger te waarschuwen voor kwetsbare, brandbare of gevaarlijke goederen, of die duidelijk maken dat uw verpakking voorzichtig moet worden behandeld, niet op elkaar mag worden gestapeld, gevoelig is voor vocht, enz. Verpakkings- of waarschuwingsetiketten trekken de aandacht en helpen bij de veilige levering van uw goederen. U vindt een selectie van deze producten en meer bij RAJA.

Rekfolie, omsnoeringsband & touw

Voor grotere zendingen zijn stevige rekfolie en omsnoeringsbanden onmisbaar. Deze producten zorgen voor een veilige verzending en beschermen uw goederen tegen vocht, stof en andere vervuilingen.

Populairste verpakkingen

RAJA Foundation

Om de onafhankelijkheid van vrouwen te bevorderen en hun levensomstandigheden te verbeteren, werkt de RAJA Danièle Marcovici Foundation samen met Franse organisaties in verschillende landen. De stichting steunt initiatieven in vier categorieën.

Vrouwen helpen hun rechten te doen gelden en geweld te bestrijden

De Stichting heeft als doel de rechten van vrouwen te beschermen en het hoofd te bieden aan vooroordelen en fysiek, seksueel en emotioneel misbruik. De gefinancierde programma’s maken gebruik van preventieve, hulpverlenings- en herstelstrategieën om bedreigingen van de integriteit en waardigheid van vrouwen aan te pakken.

Het stimuleren van onderwijs en sociale integratie voor vrouwen en meisjes

De stichting werkt aan betere toegang tot onderwijs, het slechten van barrières en het verminderen van sociaal isolement om de talrijke vormen van uitsluiting en vooroordelen die vrouwen ervaren te bestrijden. Hiervoor werkt de stichting samen met projectteams die vrouwen en meisjes die verstoken blijven van deze rechten vanwege hun geslacht of vanwege economische en culturele barrières toegang geven tot onderwijs en essentiële sociale diensten.

Financiële onafhankelijkheid en professionele integratie van vrouwen

De stichting financiert verschillende initiatieven die erop gericht zijn de financiële onafhankelijkheid van vrouwen te vergroten. Het doel is om door een beroepsopleiding te volgen, een eigen bedrijf te starten of werk te vinden vrouwen te helpen onafhankelijker te worden, voor hun gezin te laten zorgen en hun plaats in de samenleving te vinden.

Het versterken van de rol die vrouwen spelen in de milieubescherming en de strijd tegen klimaatverandering

De stichting steunt initiatieven die vrouwen betrekken bij de strijd tegen klimaatverandering en de milieubeweging. Dit omvat maatregelen die vrouwen toegang geven tot duurzame energie, natuurbeheer, afvalbeheer en maatregelen tegen klimaatverandering.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.