Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Breng uw werkplek naar een hoger niveau

225m² Aan inspiratie op het gebied van (thuis)kantoor- en projectinrichting
Viking lifestyle image

Zet uw visie om in een werkplek die inspireert tot succes.

Bij Viking geven we een nieuwe definitie aan werkplekken en veranderen we uw kantoor in een bron van innovatie, productiviteit en esthetiek. Onze omvangrijke service neemt u mee van concept tot installatie en is volledig afgestemd op uw unieke zakelijke wensen.

Eerst stellen we een projectplan op zodat we uw visie begrijpen. Dan werken we samen met u aan een ontwerp voor een kantoorruimte die uw merkidentiteit weerspiegelt, productiviteit bevordert en een positieve werkomgeving creëert.

Vervolgens vertalen we uw visie, met een scherp oog voor detail en een streven naar uitmuntendheid, in verbluffende, functionele ontwerpen. Deze maken gebruik van de nieuwste producttrends en designontwikkelingen om elke vierkante centimeter van uw werkplek optimaal te benutten. Met behulp van ons netwerk van vooraanstaande productiepartners zorgen we ervoor dat elk meubelstuk en decor voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, levensduur en duurzaamheid.

Vanaf het moment dat u het ontwerp heeft goedgekeurd, verzorgen wij de rest. Om een naadloze overgang van concept naar realiteit te garanderen, overzien en beheren we alle projectactiviteiten. Wij zetten ons maximaal in voor tijdige leveringen en professionele installaties. Tot slot zijn we er ook voor ondersteuning na de installatie om eventuele problemen op te lossen zodat u helemaal tevreden kunt zijn.

Viking lifestyle image

Waarom u onze Showroom in Venlo moet bezoeken!

Met een oppervlakte van 225 m² laat deze showroom van volledig ingerichte kantoorruimtes de mogelijkheden zien voor zowel een commercieel kantoor als een kantoor aan huis. Onze showroom in Venlo is de perfecte bestemming om inspiratie op te doen voor uw aanstaande kantoorverbouwing.

Viking lifestyle image

Maak een afspraak en kom langs

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Venlo voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts.

Bent u benieuwd naar onze bladkleuren, probeert u die ene bureaustoel toch liever even uit of bespreekt u uw wensen gewoon het liefste in het echt met iemand die mee kan denken?

Onze experts staan u graag te woord. Maak eenvoudig een afspraak door een email met uw aanvraag te sturen aan showroom_ven@vikingoffice.eu

Maak een afspraak
Viking lifestyle image

Creëer het ideale kantoor met Viking

Verhuist uw kantoor naar een nieuwe locatie?  Als een verhuizing op handen is, staan we klaar om u te helpen en te adviseren.

Ontdek de speciale diensten van Viking:

  • Projectmanagement & advies
  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Speciale prijzen
  • 2D- en 3D-tekeningen
  • Levering en montage

Wij bieden effectieve thuiskantooroplossingen voor al uw werknemers.

Viking lifestyle image

Meubelcollecties

Er is niks zo vervelend bij het kopen van nieuw meubilair dan te ontdekken dat de verschillende elementen niet bij elkaar passen. Onze meubelreeksen maken een einde aan dit probleem:

  • Matchende kleuren en stijlen
  • Combineerbare maten
  • Zit-sta mogelijkheden
  • Verschillende reeksen voor verschillende budgetten
  • Uitbreidingsmogelijkheden
Bekijk de meubelcollecties

Bijbehorende Shops

Thuiswerken en Thuisonderwijs

Veel bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun bedrijf op te tuigen zodat werknemers effectief vanuit huis of op afstand kunnen werken. In onze Home Office Shop leert u een plan te maken, uw personeel te trainen en u vindt er alles wat uw personeel nodig heeft.

Ergonomie Shop

We werken allemaal langer door en de meerderheid van de mensen staart een groot gedeelte van de dag naar een computerscherm, zowel thuis, op kantoor of onderweg. Ondanks dat we niet meer zonder onze computer, laptop, tablet en mobile telefoon kunnen, hebben we wel de mogelijkheid om de slechte werkgewoontes die voor veel gezondheidsproblemen zorgen aan te passen.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.