Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Energizer Shop

Energizer, marktleider en innovator, biedt u de beste stroom- en zaklantaarnoplossingen voor onderweg voor al uw zakelijke behoeften. Onze producten zijn ontworpen om de beste prestaties in hun klasse te bieden en te voorzien in de behoeften van professionals. Als fabrikant van de batterij met de langste levensduur ter wereld, de AA Ultimate Lithium, bieden wij veilige en betrouwbare oplossingen waar u van op aan kunt.

Bestsellers

Hoe kiest u de juiste batterij?

Ieder apparaat vereist een andere voedingssterkte. Kies de juiste batterij op basis van het energieverbruik van het apparaat (apparaten met laag verbruik, zoals klokken of afstandsbedieningen of apparaten met hoog verbruik zoals draadloze muizen, zaklantaarns of camera's). Er zijn drie soorten batterijtechnologie die verschillende prestatieniveaus bieden: Alkaline, Lithium en Oplaadbaar. In welke situatie kies ik voor alkalinebatterijen? Alkaline is de meest gangbare soort batterijtechnologie. Alkalinebatterijen zijn uitermate geschikt voor alledaagse apparaten en gebruik. Binnen de alkalinetechnologie zelf zijn er drie prestatieniveaus. Professionals gebruiken vaak een breed scala aan apparaten en het is moeilijk te bepalen welke meer of minder energie verbruiken. We raden u aan te kiezen voor alkalinebatterijen uit het hoge prestatieassortiment: Max Plus™. Die levert langdurige prestaties in alle soorten apparaten. In welke situatie kies ik voor lithiumbatterijen? Energizer Ultimate Lithium batterijen hebben de langste levensduur ter wereld (AA). Een lithiumbatterij kan tot wel 11 keer langer meegaan dan een standaard alkalinebatterij (Energizer Power, getest in een digitale camera). Dit is de technologie die wordt aangeraden voor apparaten die intensief worden gebruikt; voor alle kritieke apparatuur en geavanceerde technologie waar u echt afhankelijk van bent. Lithiumbatterijen zijn ook bestand tegen extreme omstandigheden en presteren uitstekend onder extreme temperaturen van -40°C en +60°C. Als u in de buitenlucht werkt, of in een omgeving waarin de temperatuur sterk kan wisselen, is lithium het type batterij dat u nodig heeft. In welke situatie kies ik voor oplaadbare batterijen? Gebruikt u het apparaat dagelijks of zeer frequent? Zo ja, kies dan voor oplaadbare batterijen. Deze zullen u veel geld besparen aangezien u ze honderden keren kunt opladen. Bovendien worden oplaadbare batterijen van Energizer gemaakt met 4% gerecycled materiaal.

Categorieën

Energizer Value packs

Voordeelverpakkingen

Kies grotere batterijverpakkingen en ontvang meer waar voor uw geld.

Bekijk producten
Energizer Lithium batteries

Lithiumbatterijen

De batterijen met de langste levensduur ter wereld. Ideaal voor geavanceerde technologische apparatuur.

Bekijk producten
Energizer Alkaline Performance MAX PLUS

Alkaline Performance MAX PLUS

MAX PLUS ™ is onze alkalinebatterij met de langste levensduur die de krachtigste prestaties voor uw apparaten biedt.

Bekijk producten
Energizer Alkaline Premium MAX

Alkaline Premium MAX

Ontworpen om uw apparaten te beschermen tegen schadelijke lekken, met betrouwbare energie voor de apparaten die u dagelijks gebruikt.

Bekijk producten
Energizer Alkaline Standard POWER

Alkaline Standard POWER

De expertise van het Energizer-merk voor een betaalbare prijs. Langdurige energie voor uw basisbehoeften in stroom.

Bekijk producten
Energizer Rechargeable

Opladen

Of u nu thuis bent of onderweg, Energizer heeft een breed assortiment aan oplaadbare batterijen en opladers om in uw behoeften te voorzien, ongeacht uw levensstijl.

Energizer Special Batteries

Speciale batterijen

U kunt vertrouwen op precisie in het ontwerp en de productie van alle batterijen om uw kleine elektronica van stroom te voorzien.

Bekijk producten
Energizer Lights

Verlichting

Wij bieden een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen om te voorzien in uw behoeften, van thuis tot de meest uitdagende omgevingen, zowel zakelijk als in de buitenlucht.

Bekijk producten

Waarom Energizer?

Innovatieve oplossingen Sinds wij in 1896 's werelds eerste batterij voor consumenten ontwikkelden, is onze innovatiestrategie in lijn gebleven met hoe de consument het begrip prestatie definieert, met de evolutie van apparatuur en opkomende nieuwe technologieën.
Ons unieke portfolio voorziet met zijn brede scala in de behoeften van elke professional; van standaard alkalinebatterijen tot hoogwaardige lithiumbatterijen en milieuvriendelijke oplossingen met oplaadbare batterijen. Ook bieden we een breed assortiment aan speciale batterijformaten om uw kleinste apparaten en zaklampen in elke werksituatie van stroom te voorzien.
We blijven investeren in innovaties om de prestaties van onze producten te verbeteren en altijd de beste gebruikerservaring te bieden.

One Million Lights Bij Energizer® ontwerpen we met een focus op prestaties en de planeet, zonder een compromis voor de een of de andere. We zijn een samenwerking aangegaan met de non-profitorganisatie One Million Lights om een verschil te maken voor de 1,3 miljard mensen wereldwijd die geen toegang hebben tot elektriciteit en daardoor afhankelijk zijn van dure en gevaarlijke petroleumlampen. Onze missie is om in deze dringende behoefte te voorzien door wereldwijd 14 miljoen uur aan veilig, betaalbaar licht te doneren, bovenop de 36 miljoen uur die al zijn gedoneerd sinds het programma in 2011 van start ging.
We doneren dit licht in de vorm van zonnepanelen, lantaarns en peertjes, om families in staat te stellen dagelijks langer te kunnen werken, studeren, lezen en spelen. Momenteel hebben we een positieve impact in landelijke gebieden over de hele wereld, zoals in Zuid-Amerika, de Filipijnen en Oost-Afrika, met de doelstelling een nog breder bereik te realiseren.

Groene mijlpalen Bij Energizer® ontwerpen we duurzame producten waar u op kunt vertrouwen en zorgen we tegelijkertijd dat de planeet en het milieu in stand worden gehouden voor toekomstige generaties. In de afgelopen 30 jaar hebben wij binnen onze industrie de toon gezet door het verwijderen van zware metalen uit onze batterijen terwijl we de prestaties niet slechts hebben gewaarborgd, maar zelfs hebben verbeterd.
Met als beginpunt de productie van 's werelds eerste batterij zonder toegevoegd kwik in 1989, is Energizer® begonnen met het verwijderen van kwik en cadmium uit alle batterijen voor thuisgebruik. Onze hoogwaardige Ultimate AA- en AAA-lithiumbatterijen hebben de langste levensduur ter wereld voor geavanceerde technologische apparatuur. Hoe langer ze meegaan, hoe minder wij er hoeven te produceren, zo minimaliseren we onze belasting van het milieu. We vermelden dat al het verpakkingspapier en -karton dat voor onze verpakkingen wordt gebruikt 100% gerecycled kan worden, dat onze productieapparatuur met maximale efficiëntie en minimale hoeveelheden afval draait en dat in het printproces geen inkten met zware metalen worden gebruikt.
We werken constant aan manieren om het gebruik van gerecyclede materialen te maximaliseren (onze verpakking voor AA-alkalinebatterijen wordt momenten geproduceerd met 75% gerecycled materiaal) terwijl we ook de aanwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor de ozonlaag drastisch verminderen in ons productieproces en onze leveranciers ondersteunen om hetzelfde te doen.
We hebben de milieuvoetafdruk van onze productieactiviteiten proactief verkleind voordat overheidsregels van kracht werden en in grotere mate dan door die regels wordt vereist. Ook hebben we ons onvermoeibaar ingespannen om onze processen en procedures aan te passen om onze impact op onze lokale gemeenschappen te minimaliseren, onder andere door de hoeveelheid schroot en vuilstortafval te verminderen.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.