Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Exacompta Shop

Exacompta biedt een ruime keuze aan hoogwaardige, robuuste en esthetisch aantrekkelijke kantoorartikelen en heeft ontelbaar veel stijlvolle oplossingen om uw werkruimte te verbeteren, zowel thuis als op kantoor. Door verder te bouwen op een rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige kantoorartikelen, zorgen de innovatieve Britse en Europese productietechnieken ervoor dat de archief- en organisatieproducten van Exacompta beantwoorden aan de eisen van de moderne medewerker.

Categorieën

Bestsellers

Collecties

Inspiratie

Om zo efficiënt mogelijk te werken, geven veel hybride werknemers de voorkeur aan een ergonomisch, goed gestructureerd thuiskantoor dat past bij een moderne woninginrichting.

Geïnspireerd op de Scandinavische 'Hygge'-trend biedt de Aquarel reeks van Exacompta hoogwaardige archiverings- en organisatieproducten in pastelkleuren, die verbeelding, rust en welzijn stimuleren door een

cocooning-sfeer te creëren.  Met het oog op duurzaamheid zijn veel artielen van Aquarel voorzien van FSC®-, PEFC™- of Blauwe Engel-certificeringen.

Kleurrijk

Duurzaamheid

2022 EcoVardis Sustainability Rating

Het milieu is al meer dan 40 jaar een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie van Exacompta Clairefontaine.  Dankzij moderne productiefaciliteiten kan Exacompta nieuwe, milieubewustere productietechnieken ontwikkelen. Een groeiend aandeel van het assortiment draagt dan ook het Blauwe Engel-, PEFC™- en FSC®-certificaat.

De Exacompta Groep is betrokken bij een groot aantal Europese en Britse initiatieven die de biodiversiteit bevorderen en Exacompta heeft een erkenning voor zijn duurzame streven gekregen van EcoVardis, 's

werelds grootste leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven.

Alle milieuvriendelijke producten

PEFC™

Met een aanwezigheid in 37 landen en verantwoordelijk voor bijna driekwart van alle gecertificeerde bossen wereldwijd, is PEFC™ de wereldleider op het gebied van boscertificering.

FSC®

FSC® is een wereldwijd erkende non-profitorganisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer over de hele wereld.

Blue Angel

Het symbool met de blauwe engel staat symbool voor een betrouwbare, veeleisende certificering. Het wordt alleen toegekend aan producten die voldoen aan een reeks strikte milieucriteria.

Over Exacompta

Achter de schermen

Exacompta is opgericht in 1928 en begon oorspronkelijk als een werkplaats voor de productie van kasboeken en agenda’s.  Gelegen aan de oevers van het Canal Saint-Martin in Parijs herbergt de locatie de grootste fabriek in het hart van de stad.

Exacompta is er trots op dat het overgrote deel van zijn producten nog steeds 'Made in Europe' is. Met 11 gespecialiseerde productielocaties verspreid over heel Europa en het Verenigd Koninkrijk en een geautomatiseerd verzendplatform in de regio Parijs, is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende Europese fabrikant van kantoorartikelen en -benodigdheden.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.