Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Legamaster Shop

hb_legamaster-shop.jpg

Meester in visualisatie Als onderdeel van de internationaal vermaarde edding Groep oefenen wij de filosofie van ons moederbedrijf uit. Deze filosofie staat garant voor hoogwaardige producten, zodat u optimaal kunt presteren. Wij bieden producten aan die u helpen uw presentaties te versterken en uw informatie op een visuele manier over te brengen. Wij hebben een oplossing voor iedere situatie.

2617338 [100054]{887461}

Legamaster Wandmontage Magnetisch Whiteboard Emaille Professional 120 x 90 cm

Slechts

209,00 € Stuk

252,89 € Incl. btw

1000190

Legamaster Wandmontage Magnetisch Whiteboard Folie Polypropyleen 150 x 101 cm

Slechts

184,00 € Stuk

222,64 € Incl. btw

1000187

Legamaster Wandmontage Magnetisch Whiteboard Emaille WALL-UP 119,5 x 200 cm

Slechts

634,00 € Stuk

767,14 € Incl. btw

application-category_agile-scrum.jpg

Agile Scrum

Gebruikt uw organisatie technieken waarbij mensen samenkomen om hun ideeën te verfijnen, aan een project te werken of om samen tot oplossingen te komen? Richt u zich op het team, de teamprestatie en de teamresultaten? Dat is een geweldige aanpak waarbij de producten van Legamaster u kunnen helpen uit te blinken in het visualiseren van uw ideeën.

Categorieën

cat-whiteboards_legamaster-shop.jpg

Whiteboards

Legamaster biedt een breed scala aan betaalbare en hoogwaardige schrijfborden, zowel whiteboards voor aan de muur als mobiele whiteboards voor gebruik in kantoren en scholen met als doel u te helpen uw verhaal te visualiseren en uw boodschap te benadrukken.

Bekijk producten ›
cat-magic-chart_legamaster-shop.jpg

Whiteboardfolie - Magic-Chart

Neem uw whiteboard overal mee naartoe! Een gebruiksklare oplossing voor elke spontane of geplande vergadering. Dankzij de Magic-Chart heeft u direct een oppervlak om op te schrijven, omdat de elektrostatische folie gemakkelijk aan bijna elk oppervlak vasthecht en gemakkelijk opnieuw kan worden geplaatst.

Bekijk producten ›
cat-glass-boards_legamaster-shop.jpg

Glasborden

De glasborden van Legamaster zijn multifunctioneel, omdat ze dienstdoen als magneetborden en als schrijfborden. Ze hebben een uniek, stijlvol ontwerp en zijn bijzonder geschikt voor intensief gebruik op de lange termijn.

Bekijk producten ›
cat-flip-charts_legamaster-shop.jpg

Flipcharts

Markeer de ideeën van uw publiek en stimuleer participatie met de mooi ontworpen flip-overs van Legamaster. Geschikt voor gebruik in alle soorten vergaderomgevingen en ideaal voor huddle- of scrumsessies.

Bekijk producten ›
cat-railsysteem_legamaster-shop.jpg

Railsysteem

Organiseer de muur van uw kantoor met presentatie-elementen uit het Wall railsysteem van Legamaster. Schuif gemakkelijk uw ideale productcombinatie in elkaar, door bijvoorbeeld whiteboards, flip-overs en kurkborden gemakkelijk over elkaar heen te laten glijden.

Bekijk producten ›
cat-workshops_legamaster-shop.jpg

Moderatie artikelen

Het veelzijdige assortiment workshops van Legamaster biedt ideale hulpmiddelen voor schoollessen, trainingen en seminars en vergaderingen. Van robuuste boards tot handige accessoires.

Bekijk producten ›
cat-pin-boards_legamaster-shop.jpg

Mededelingenborden

Informeren, betrekken en bereiken met prikborden van Legamaster. Hang notities en memo's gemakkelijk op om alle betrokkenen goed geïnformeerd te houden. Toon uw vooruitgang, breng ideeën tot leven en laat uw projecten slagen. De vitrines en informatieborden van Legamaster bieden de mogelijkheid om aandacht te vragen. Zo verliest u nooit de concentratie die u nodig hebt om uw doelen te bereiken.

cat-planning_legamaster-shop.jpg

Planningsborden

Plannen om doelen te bereiken! Leiding geven draait om vooruit kijken. De vooraf bedrukte planners van Legamaster helpen u bij het bereiken van uw doelen.

Bekijk producten ›
cat-accessoires_legamaster-shop.jpg

Whiteboard accessoires

Zorg dat u uw zaken goed op orde hebt om afleiding en irritatie te voorkomen. Zorg ervoor dat u accessoires als sprays en wissers altijd bij de hand hebt, zodat u de aandacht van uw publiek kunt vasthouden.

Bekijk producten ›

Waarom Legamaster?

60-year.png

Met meer dan 60 jaar ervaring is Legamaster de absolute specialist in oplossingen voor visuele communicatie.

shoppingcar.png

We bieden een breed assortiment van meer dan 1500 producten en bieden u de beste presentatie-oplossingen voor elke situatie. Laat u inspireren en breng uw communicatie en samenwerking naar het volgende niveau met de oplossingen van Legamaster.

clock.png

Elke 3 seconden worden Legamaster producten verkocht - wereldwijd!

lightbulb.png

Legamaster streeft continue naar verbetering en innovatie! Onze producten en oplossingen beantwoorden aan de nieuwste behoeften op de werkvloer. Alle Legamaster producten zijn ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor onze klanten professionele en duurzame producten krijgen.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.