Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 033 031 296

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Planning & presentatie

Ontdek al onze benodigdheden voor vergaderingen en presentaties

Bij Viking begrijpen we het belang van naadloze vergaderingen en indrukwekkende presentaties. Daarom hebben we een uitgebreide reeks vergader- en presentatiebenodigdheden samengesteld om elk soort interactie naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een cruciale klantpresentatie geeft of een interne strategiesessie leidt, deze verbeteringen zorgen ervoor dat uw omgeving het kaliber van uw werk weerspiegelt en een positieve indruk achterlaat bij iedereen die binnenkomt.

Richt uw vergaderruimte in

Creëer een ruimte waarin samenwerking en productiviteit worden gestimuleerd met behulp van ons assortiment meubilair voor vergaderruimtes. Van ergonomische stoelen tot veelzijdige vergadertafels, wij bieden alles wat u nodig heeft om succes te boeken.

Presenteer met overtuiging

Maak een blijvende indruk op uw klanten met onze presentatiebenodigdheden. Of u nu een brainstormsessie houdt op een whiteboard met wat zelfklevende memoblaadjes, de notulen van de vergadering op een notitieblok noteert of uw materialen in een conferentie map opbergt, wij hebben de middelen om u te helpen doeltreffend te communiceren.

Schrijfblokken & notitieboeken
Post-it notes & sticky notes
Conferentiemappen

Geavanceerde elektronica

Met onze reeks elektronische voorzieningen blijft u verbonden en efficiënt. Van high-definition projectoren tot conferentietelefoons, wij leveren de technologie die u nodig heeft om naadloze presentaties te geven en uw publiek te boeien. Houd uw vergaderingen altijd overzichtelijk met onze randapparatuur en kabels.

Viking lifestyle image
Beamers accessoires
Conferentiegesprekken
Kabels, hubs & adapters
Muizen, toetsenborden & randapparatuur

Catering & versnaperingen

Ideeën vloeien rijker met de hulp van koffie en snacks! Stimuleer creativiteit en geef uw team energie met onze cateringopties. Van koffie en thee voor fijnproevers tot heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, wij bieden een verscheidenheid aan opties om iedere smaakpapil een plezier te doen.

Koffie & thee toebehoren
Koekjes & snacks
Water & frisdranken

Maak uw vergaderruimte compleet

Geef uw vergaderruimte de finishing touch met onze accessoires. Verlicht de ruimte met stijlvolle lampen, houd de tijd bij met onze klokken en zorg voor een opgeruimde ruimte met kapstokken en paraplustandaarden. Presenteer belangrijke informatie met onze frames, folderrekken en informatieborden. Deze zorgvuldig gekozen accenten verbeteren niet alleen de esthetiek van uw ruimte, maar zeggen ook veel over uw aandacht voor detail en streven naar uitmuntendheid. Transformeer uw vergaderingen en presentaties met de veelzijdige voorzieningen van Viking. Bekijk ons aanbod vandaag nog en ontgrendel het potentieel van uw team!

Viking lifestyle image
Garderobe, paraplubakken & klokken
Brochurehouders & informatieborden

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 033 031 296

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.