Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Call us:  038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Alles voor uw kantoormeubilair

Om u te helpen uw kantoorinrichting en -indeling te verbeteren, hebben wij een speciale, meubelshop voor u. Van kleine thuiskantoren tot bredere werkplekoplossingen, u vindt bij Viking de mooiste ideeën voor de inrichting van uw kantoor en meer!

Creëer het ideale kantoor met Viking

Verhuist uw kantoor naar een nieuwe locatie of is het tijd voor vernieuwing? Bij verandering staan wij voor u klaar om u te helpen en te adviseren.

Ontdek de speciale meubelservice van Viking:

 • Projectmanagement & advies
 • 2D- en 3D-tekeningen
 • Op maat gemaakte oplossingen
 • Levering & montage
 • Speciale prijzen
 • Wij bieden effectieve thuiskantoor oplossingen voor al uw werknemers
Offerte aanvragen

Meubel programma

Niets vervelender dan nieuwe meubels kopen en ontdekken dat ze niet bij de rest van de inrichting passen. Met onze uitgebreide meubelcollecties maakt u altijd de juiste keuze:

 • Matchende kleuren & stijlen
 • Compatibele afmetingen
 • Zit-sta-werkplekken
 • Prijsvriendelijke alternatieven
 • Schaalbaarheid
 • Keuzes voor zowel op kantoor als thuis
Bekijk de meubelcollecties

Tips voor het plannen van kantoorruimtes

Wees bewust van uw budget Het is leuk om uw fantasie de vrije loop te laten en de wildste ideeën te bedenken voor een nieuwe kantoorruimte, maar het is ook belangrijk om uw budget niet uit het oog te verliezen en op schema te blijven.

Reken op groei Uitrekenen hoeveel ruimte uw huidige werknemers nodig hebben is een goed begin, maar kijk ook vooruit naar de toekomst. Wie weet wat het komend jaar voor u in petto heeft.

Vergeet de opslag niet Denkt u aan ook aan voldoende opbergmogelijkheden in uw kantoor? Vergeet niet om rekken, archiefkasten en kasten binnen uw budget op te nemen.

Creëer speciale bezoekersruimtes U wilt bezoekers graag met de nodige egards ontvangen, met een uitnodigende receptie en speciale vergaderruimtes. En flexwerkplekken voor werknemers en partners op afstand zijn óók heel handig.

Betrek uw werknemers Het is goed om uw werknemers erbij te betrekken, want zij zijn degenen die de ruimte straks het meest gebruiken!

Voeg een persoonlijk tintje toe Zorg dat uw werknemers hun werkplek naar eigen wensen en behoeften kunnen inrichten. Het is geweldig voor het moreel!

Kantoorapparatuur Printers, faxapparaten, computers en andere kantoorapparatuur heeft ruimte nodig. Zorg ervoor dat u uw ruimte efficiënt indeelt!

Verlichting is cruciaal Zorg voor zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval. Als dit niet mogelijk is, gebruik dan zachte en indirecte verlichting. De juiste verlichting kan een ruimte aangenamer maken en voorkomen dat u last krijgt van vermoeide ogen.

Het allerbelangrijkst Neem een professional in de arm voor grotere projecten. De meubelexperts van Viking voor grote projecten staan tot uw beschikking om u werk uit handen te nemen!

Bestsellers

Top meubelcategorieën

Hulp nodig?

Weet u niet welk product u moet kiezen? Laat onze experts u helpen.
Werkdagen
09.00 - 17.00 u.
Neem contact met ons op
Werkdagen
08.00 - 18.00 u.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.