Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Nieuwe artikelen-shop

Wat is er nieuw bij Viking?

Hier vindt u een overzicht van alle nieuwe producten en diensten bij Viking! We zijn voortdurend bezig om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden. Zorg ervoor dat u deze pagina in de gaten houdt om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten.

Papier & Verzenden

Papier en verpakkingen zijn een vereiste voor elk thuiskantoor of bedrijf. Bij Viking vindt u alles van enveloppen en postzegels tot kopieerpapier en knutselpapier. Leg een voorraad aan van deze noodzakelijke artikelen zodat u nooit zonder komt te zitten.

Facilitair & Wonen

Viking is een echte one-stop shop, dus vanzelfsprekend hebben we alles wat u nodig heeft voor uw werknemers! Van hygiëne-artikelen zoals schoonmaakmiddelen en vaatwastabletten tot keukenbenodigdheden als koffie en snacks: bij Viking vindt u alles om uw bedrijf op stoom te houden.

Kantoorartikelen

Goede kantoorartikelen vormen de ruggengraat van elke werkplek - zoals ordners en mappen, pennen en markeerstiften, nietmachines en perforators, memoblaadjes en schrijfblokken. Bij Viking vindt u dit alles en meer, evenals producten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Technologie & Elektronica

Of u nu een laptop, printer, papierversnipperaar, of de benodigdheden ervoor zoekt, zoals inkt- en tonercartridges, acculaders en nog veel meer; hier bent u aan het juiste adres! Viking heeft een breed assortiment elektronica voor op kantoor, omdat we weten dat elk bedrijf de nieuwste technologie nodig heeft voor succes.

Kantoormeubelen & Presentatie

Wat zou uw werkplek zijn zonder het juiste kantoormeubilair en passende ergonomische hulpmiddelen? Kantoormeubilair zoals stoelen, bureaus, tafels en schappen geven uw ruimte karakter en weerspiegelen de kernwaarden van het bedrijf. Presentatiemiddelen zijn essentieel voor elk kantoor en helpen het bedrijf consistentie te geven.

Bekijk alles

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.