Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 033 031 296

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Opberg-oplossingen

Of u nu thuis bent of op kantoor, iedereen heeft opbergruimte nodig voor het bewaren en organiseren van papierwerk, bureau-accessoires en zelfs gereedschap. Of u nu een magazijnstelling zoekt of orde wilt aanbrengen in de speelgoed-chaos van uw kinderen, bij ons bent u aan het juiste adres! Lees verder en ontdek onze oplossingen voor de organisatie van uw kantoor, magazijn of garage.

Kunststof opbergboxen & containers

Kunststof opbergboxen bieden ontelbaar veel mogelijkheden en oplossingen, passend bij uw situatie. Door hun stevige ontwerp zijn de meeste stapelbaar, zodat u ze als opbergsysteem kunt gebruiken. Heeft u weinig ruimte? Kies dan voor boxen die in elkaar kunnen worden gezet als ze niet worden gebruikt.

Transparante boxen geven u zicht op de inhoud, zodat u snel en gemakkelijk vindt wat u nodig heeft. Gekleurde boxen bieden daarentegen meer discretie en de mogelijkheid om uw spullen op kleur te sorteren.


Archiveren & Verpakken

Onze opslagoplossingen zijn betrouwbaar, nuttig en praktisch. Alles wat u nodig heeft om uw documenten en mappen veilig te bewaren, vindt u hier. Berg papierwerk of belangrijke spullen op in stevige kartonnen dozen. Kies uit kartonnen dozen, verzenddozen en archiefdozen om uw zaken op te bergen, zoals bij u past. Gebruik ook onze etiketten en labels op dossiers en dozen zodat u ze eenvoudig kunt terugvinden.

Digitale opslag

Documentenopslag

Opbergmeubilair

Verlies nooit meer tijd met het zoeken naar documenten of die ene schroevendraaier met de opbergoplossingen van Viking! Van bureaus met geïntegreerde of losse ladeblokken tot een groot assortiment draaideurkasten en boekenkasten: wij hebben het allemaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zodat u altijd een kast kunt kiezen die bij uw interieur past. Wij leveren niet alleen opbergkasten voor kantoorruimtes, maar ook schappen, gereedschapskasten, werkbanken en lockers.

Leitz WOW

Met een ruim assortiment bureau-accessoires combineert Leitz WOW stijl met functie. Tover uw werkruimte om tot uw persoonlijke met levendige accenten van uw favoriete kleur om uw persoonlijkheid te benadrukken. Volg de laatste trends met de nieuwste kleuren en texturen in het assortiment.

Perforators Bekijk producten
Nietmachines Bekijk producten
Documentmappen Bekijk producten
Opbergbakken Bekijk producten
Ladenkastjes Bekijk producten
Tijdschrifthouders Bekijk producten
Brievenbakken Bekijk producten
Organiserbak Bekijk producten
Showalbums Bekijk producten

Bureau-accessoires

Gespecialiseerde opslag

Thuisopslag

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 033 031 296

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.