Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

FriXion

Warmtegevoelige inkt

Een nieuwe generatie

Een nieuwe generatie gel-inkt die onzichtbaar wordt door verhitting. De hittegevoelige FriXion inkt van PILOT is aanvankelijk gekleurd (zwart, blauw, rood...), maar wordt transparant vanaf een temperatuur van ca. 60° C. De FriXion pennen zijn uitgerust met een plastic gum aan het uiteinde van de huls of dop. Met behulp van deze gum, die kan worden verwarmd zonder hem te beschadigen, past u uw tekst zo vaak aan als u wilt.

Het is belangrijk dat u goed oppast met documenten die u met FriXion-inkt schrijft en ze niet blootstelt aan warmtebronnen. Laat uw documenten bijvoorbeeld niet naast een hete radiator liggen, of in de auto op een warme zomerdag. Omgekeerd kunt u bij een temperatuur van minder dan -10°C de inkt weer laten verschijnen, door de papieren bijvoorbeeld in de vriezer te leggen! Het wordt afgeraden om FriXion-pennen te gebruiken op officiële documenten zoals contracten, aangezien de hittegevoelige inkt kan verdwijnen.

FriXion serie

Assortiment

Duurzame producten

Schrijf voor de planeet

Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid

PILOT combineert kwaliteit, innovatie en duurzaamheid en zet zich in voor onze planeet met een 4R-strategie: Recycle, reduce, refill, reclaim. Geheel volgens dit motto wordt er voortdurend gewerkt om de producten nog milieuvriendelijker te maken. Zo gebruikt PILOT voor veel producten gerecyclede grondstoffen. De gelpen "Bottle 2 Pen" bestaat voor wel 2,5% uit gerecycled afval uit de natuur en zee.

The principle of " write better with less" is more than a philosophy. It stands for PILOT's approach of reducing the environmental impact of production while maintaining quality standards. More than 60% of all PILOT products can be refiled, so that the service life of the pins can be extended and the CO₂ influence can be reduced once again. In addition, since 2022, stationery produced in France has been officially certified as climate-neutral compensation.

Klimaatcompensatie

PILOT compenseert voortdurend zijn eigen CO₂-uitstoot. Alle in Frankrijk geproduceerde schrijfinstrumenten worden nu al, in samenwerking met ClimatePartner,bij PILOT klimaatneutraal geproduceerd door middel van compensatie.

EOPA Award

Met zijn "4R-duurzaamheidsstrategie" gaat PILOT voor een volledige 360-graden-benadering, waarvoor het pennenmerk in 2022 de "Sustainability Excellence Award" ontving tijdens de EOPA-ceremonie in Amsterdam.

Bestsellers

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.