Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Home Office Shop

img-home-office-shop-header2-HGV.png

Alles wat u nodig heeft voor uw thuiswerkplek

Veel bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun bedrijf op te tuigen zodat werknemers effectief vanuit huis of op afstand kunnen werken. In onze Home Office Shop leert u een plan te maken, uw personeel te trainen en u vindt er alles wat uw personeel nodig heeft.

Categorieën

Waarom thuiswerken?

Thuiswerken of werken op afstand is geen compleet nieuwe trend. Natuurlijk, de afgelopen maanden, sinds het begin van de coronacrisis, is het aantal mensen dat thuiswerkt aanzienlijk toegenomen. Thuiswerken geldt nu als het nieuwe normaal. En het hebben van de juiste producten daarvoor is cruciaal. Of u nu als werkgever uw personeel op afstand wil laten werken, of als werknemer besluit zelf thuis te werken. Laat de kwaliteit van uw werk niet lijden onder de situatie en hanteer thuis dezelfde normen als op kantoor!

Daarbij mag u het belang van een goed ingerichte thuiswerkplek niet uit het oog verliezen. Maar dat hoeft niet per definitie een aparte ruimte te zijn. Een flexibele indeling van uw woonkamer en een slimme keuze voor praktische artikelen, kunnen oplossingen zijn voor uw thuiswerkplek.

Een goede inrichting leidt ook tot een gezondere balans tussen werk en privé. Focus u volledig op uw werk tijdens kantooruren, maar zet de knop om zodra u klaar bent. Met een speciaal ingerichte thuiswerkplek trekt u duidelijke grenzen tussen uw werk- en uw privéleven, zelfs als u de hele dag in dezelfde omgeving verblijft. Daarbij komt nog eens dat technologische oplossingen ervoor zorgen dat u professioneel en productief kunt blijven werken, zelfs nu u niet in een traditionele kantooromgeving werkt.

Andere benodigdheden voor uw thuiskantoor

Bestsellers

-€44
6840153 [6840153]{6840153}

Niceday Basic Tilt Ergonomische Bureaustoel met Armleuningen en verstelbare Zitting Mosil Mesh Stof Zwart

Slechts

€79,99  Stuk

€96,79  Incl. btw

1107418

TOPSTAR Bureaustoel Open Point SY Mesh Grijs

Slechts

€189,00  Stuk

€228,69  Incl. btw

8032730 [8032730]{8032730}

Hammerbacher Bureau OS16/W/W Wit 1.600 x 800 x 680 mm

Slechts

€274,00  Stuk

€331,54  Incl. btw

8039058 [8039058]{8039058}

iiyama 23,6 inch LCD Monitor X2481HS-B1

Slechts

€164,00  Stuk

€198,44  Incl. btw

Inspiratie

 

 

Cruciale onderdelen

Enkele cruciale onderdelen om rekening mee te houden bij het inrichten van uw thuiskantoor. Ten eerste is het goed om te kijken naar multifunctioneel en ruimtebesparend meubilair dat past bij uw interieur: zit-stabureaus, stijlvolle stoelen, opbergruimte voor zowel uw professionele als uw persoonlijke bezittingen. Vergeet ook niet dat het meubilair en de communicatie-accessoires uw gezondheid moeten ondersteunen en uw welzijn moeten vergroten, denk hierbij aan: ergonomische stoelen, zit-stabureaus, laptopstandaards, ergonomische accessoires voor uw comfort achter de computer, etc. Ook het in huis halen van de juiste technologie is essentieel. Producten van de nieuwe generatie ondersteunen uw gezondheid, bieden veiligheid, verbeteren de communicatie op afstand en vergroten het comfort terwijl u vanuit huis werkt: monitoren, muizen en toetsenborden, printers, headsets, webcams, kabelmanagement, etc. En daarnaast zijn er natuurlijk ook opbergartikelen en bureau-accessoires, die u helpen uw bureau opgeruimd en schoon te houden. Ze helpen u uw werkdag te organiseren, van uw zakelijke documenten en uitrusting tot uw persoonlijke spullen. Memoborden en schrijfmateriaal zijn ook thuis belangrijk voor uw planning en zijn tevens praktische stijluitingen. Want denk eraan, uw omgeving kan invloed hebben op uw geestelijke gezondheid en welzijn. Een werkomgeving moet professioneel zijn, maar ook inspirerend om je creativiteit te stimuleren.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.