Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Schoolspullen Shop

Als u schoolspullen en schrijfgerei wilt bestellen voor uw klaslokaal, is de Schoolshop uw place to be voor een uitgebreid assortiment benodigdheden voor scholen en onderwijsinstellingen. Ontdek hieronder al onze artikelen voor klaslokalen, inclusief alles wat u nodig heeft voor facility op school en onderhoud van het gebouw, schoonmaak en zelfs de kantine.

Als u voor een onderwijsinstelling werkt die zich klaarmaakt om de leerlingen weer het allerbeste schooljaar te bezorgen, vindt u in ons uitgebreide assortiment onderwijsbenodigdheden alles wat u zoekt. Van kantoorartikelen tot horecaproducten, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw onderwijsomgeving goed uit te rusten en te onderhouden. Lees verder om onze populaire categorieën te verkennen waarmee u kunt voldoen aan de specifieke vereisten van uw instelling. 

Populaire categorieën

Koop bij ons omdat

Top 20

Winkel op ruimte

Klaslokaal

Notitieboeken, schrijfblokken, pennen, potloden, puntenslijpers en gummen, wij hebben het allemaal. Verkrijgbaar in grootverpakkingen om de kosten te drukken, en met goede alternatieven van onze eigen merken om alles uit uw budget te halen.

Meerkleurige pennen, kleurpotloden, papier en lijm zijn beschikbaar voor de creatieve activiteiten van de jongere leerlingen, terwijl we ook schrijfblokken, dicteerapparaten en laptops hebben voor de bovenbouw. We bieden ook andere onmisbare artikelen voor het klaslokaal, zoals whiteboards, tekstmarkers, flipovers, projectors en monitoren, om de creatieve energie op peil te houden en het leerproces tot leven te brengen.

Ontdek ook:

Technologie Schrijven & Tekenen

Lerarenkamer

Hoe groot (of klein) de lerarenkamer ook is, iedereen moet ergens tot rust komen, zijn gedachten op een rijtje zetten, iets drinken en wellicht iets doornemen of uitwerken voor de volgende les.

Zoals je van ons mag verwachten, bieden we een fantastische selectie thee, koffie en warme chocolademelk, maar ook waterkokers en koffiezetapparaten. En maak u geen zorgen, we hebben ook gedacht aan snoep, koekjes en chocolade!

We kunnen ook waterkoelers en -bekers rechtstreeks op uw locatie leveren, evenals een breed aanbod mineraalwater, met of zonder koolzuur, en frisdranken om de medewerkers te helpen afkoelen en hydrateren.

U kunt zelfs uw koelkasten, magnetrons, en broodroosters bij ons bestellen! Om u te helpen bij het inrichten van een ontspannen en comfortabele omgeving bieden wij ook stoelen, tafels en opbergmogelijkheden voor de personeelsruimte. Terwijl academische muurplanners, agenda's en pennen kunnen helpen met de voorbereiding van lessen en schema's.

Bekijk ons hele assortiment voor:

Catering & Keuken Furniture

Kantine

Wij kunnen u een breed scala aan verbruiksartikelen leveren voor een drukke kantine. Alles van mokken, glazen, servies en bestek tot servetjes, wegwerpborden en -bestek.

Maar ook waterkannen, thermoskannen en koffiedispensers voor personeelsvergaderingen, open avonden of een bezoek van hoogwaardigheidsbekleders. We leveren ook verschillende schoonmaakartikelen, zoals vaatwastabletten, schoonmaakmiddelen, desinfectiemiddelen, sponzen, schoonmaakdoekjes, dweilmoppen en emmers zodat de ruimtes waar voedsel wordt bereid altijd voldoen aan de normen voor voedselveiligheid en hygiëne.

Bekijk ons hele assortiment voor:

Tafelgerei Schoonmaakmiddelen

Toiletruimtes

Ons brede assortiment papieren hygiëneproducten en dispensers biedt verschillende vormen en maten om hygiëne en betaalbaarheid te garanderen en toch tegemoet te komen aan het verbruik en het aantal bezoekers van uw instelling.

Veel van ons toiletpapier, papieren handdoeken en tissues zijn voorzien van een FSC-certificaat of een milieukeurmerk om u te helpen uw groene principes in uw hele bedrijf toe te passen. Daarnaast helpt ons aanbod huidverzorgingsproducten, met daarin antibacteriële zeep en handontsmettingsmiddelen, bij het bevorderen van een goede handhygiëne en het terugdringen van infecties. Terwijl ons assortiment reinigingsmiddelen en -machines ervoor zorgt dat sanitaire ruimtes hygiënisch en fris blijven.

Bekijk ons hele assortiment voor:

Hygiëne-artikelen Persoonlijke hygiëne & verzorging

Gezondheid en veiligheid

Om u en uw instelling te helpen de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften na te leven en vermijdbare gevaren tot een minimum te beperken, hebben wij een reeks producten om uw vestiging veilig te houden.

Of het nu gaat om EHBO-kisten voor het behandelen van geschaafde knietjes, trolleys om de zaal in te richten voor ouderavonden of  trapladdertjes en waarschuwingsborden voor onderhoudswerkzaamheden; bij ons bestelt u de juiste kits voor uw personeel om een veilige werkomgeving te garanderen. U kunt de werkplek ook gedurende de verschillende seizoenen veilig en comfortabel houden met verwarmings- en koelapparatuur en specifieke winterbenodigdheden.

Bekijk ons hele assortiment voor:

Bescherming & veiligheid Veiligheidsborden & pictogrammen

Facility en technische dienst

Houd het onderhoud van uw gebouw op orde en waarborg de functionaliteit en veiligheid met ons assortiment handige onderhoudsbenodigdheden.

U vindt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse reparaties in ons uitgebreide assortiment handgereedschap en elektrisch gereedschap. En verlies ook niet het onderhoud van uw terrein uit het oog, een goede eerste indruk is het belangrijkst. Met ons assortiment tuinhandgereedschap, met daarin: spades, harken en snoeimachines, maar ook grasmaaiers en trimmers kunt u ook uw buitenruimte beheren.

Bekijk ons hele assortiment voor:

Faciliteren benodigheden Tuinieren

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.